Hunt for the Wilderpeople

В края на миналия месец видяхме обещаващия първи тийзър трейлър на „Hunt for the Wilderpeople” на режисьора Тайка Уайтити („The Boy”, „What We Do in the Shadows” и предстоящия „Thor: Ragnarok”), който беше един от хитове на тазгодишното издание на фестивала в Сънданс – филмът беше приет радушно както от обикновените зрители, така и от критиците, според които той носи белези на творбите на Роалд Дал и „В небето” на Pixar.

Сега, покрай наближаващата новозеландска премиера на филма, получаваме нов пълен трейлър, който ни дава доста по-добра представа за историята и комедийните ѝ измерения и затвърждава личните ни добри впечатления.

Както казахме и миналия път, „Hunt for the Wilderpeople” определено изглежда обещаващо и с удоволствие бихме го гледали, дори и да не беше събрал толкова положителни отзиви. Уайтити има чудесно чувство за хумор, което умело преплита с драматичните елементи на историите, които разказва, а балансът, който постига между двете, е доста близък до нашите лични предпочитания и усещания за „драмеди”.

Вижте пълния синопсис на филма, а след това ви предлагаме и два плаката.

Hunt for the Wilderpeople” е базиран на романа „Wild Pork And Watercress” на Бари Кръмп и разказва за отраснало по приемни домове проблемно момче на име Рики (Джулиан Денисън), който се озовава в покрайнините на Нова Зеландия под попечителството на ново семейство – любящата леля Бела (Рима Те Уйата) и свадливия чичо Хектор (Сам Нийл). Един ден се случва трагедия, която заплашва да изпрати Рики в поредния дом, и той и Хектор са принудени да бягат и да се крият в гората, тъй като са обявени извън закона и пуснати за национално издирване. Скоро двамата се изправят пред решение: дали да си отидат славно или да превъзмогнат различията си и да станат истинско семейство.

плакат

плакати

Режисьор на „Hunt for the Wilderpeople” е Тайка Уайтити, а в ролите са Джулиан Денисън, Сам Нийл, Рима Те Уйата, Рейчъл Хаус, Оскар Найтли и други.

Новозеландската премиера е 31 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments