Алиса в Огледалния свят - Джони Деп и Миа Вашиковска

Алиса в Огледалния свят” беше един от филмите, които получиха Super Bowl реклама, до която обаче не успяхме да стигнем. Малко повече от седмица по-късно получаваме шанс да наваксаме с пропуснатото (както и с няколко тв реклами), покрай най-новия трейлър (реално, разширен тв спот) на филма, който дебютира по време на връчването на наградите „Grammy”. Той беше придружен и от кратко видео, посветено на Pink и нейния кавър на „White Rabbit” на Jefferson Airplane, който чуваме в трейлъра.

Коментирали сме, че по всичко изглежда, че „Алиса в Огледалния свят” ще ни предложи още от същото като „Алиса в Страната на чудесата” на Тим Бъртън, който не харесваме много. Но по някаква незнайна причина рекламите не ни дразнят (даже визуално доста ни  допадат) и на този етап сме склонни да дадем шанс на филма, макар и да сме сигурни, че после ще съжаляваме.

Ето и пропуснатите Super Bowl реклама и телевизионни спотове, както и новия плакат.

плакат

Алиса в Огледалния свят” на Disney е една чисто нова, пищна авантюра с участието на незабравими образи от обичаните истории на Луис Карол. Алиса се завръща при приятелите си от Страната на чудесата и пътува назад във времето, за да се опита да спаси Лудия шапкар.

Режисьор на „Алиса в Огледалния свят” („Alice Through the Looking Glass”) е Джеймс Бобин („Мъпетите”), а в ролите са Миа Вашиковска, Джони Деп, Хелена Бонам Картър, Ан Хатауей, Саша Барон Коен, Рис Ифанс, Алън Рикман, Стивън Фрай, Майкъл Шийн, Тоби Джоунс, Тимъти Спол, Мат Лукас, Пол Уайтхаус и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *