7Е

Психологическият трилър „” е един от стотиците филми, които влизат в разнообразни списъци с очаквания. Представяме ви първи снимки от продукцията, която е режисьорски дебют на Теди Шенк. Отново той е автор на сценария, който разказва за странни събития в нюйоркски апартамент. Разбира се, те се случват на настоящия обитател Клайд (Брендън Секстън ІІІ) и вероятно са последствие от смъртта на предишния наемател. Джеймс Русо влиза в ролята на „съседа отгоре”, Армандо Риеско играе друг страховит съсед – и не е ясно дали някой от тях не знае нещо повече около тайнствените „скоропостижни” обстоятелства. Наташа Лион пък е барманка, която може би има отговори за въпросите на Клайд…

Шенк притежава организаторски опит в киното (избирал е места за снимки на много филми, между които „Compliance”, „2 Days In New York”, „It’s Kind Of A Funny Story” и др.), а в работата по „” му помагат дългогодишни приятели и колеги. Независимата творба е в постпродукционен стадий, снимана е дигитално на RED, музиката е дело на Били Мартин от групата „Medeski, Martin & Wood”.

Официалните снимки притежават известна мрачна тоналност, но ако искаме да правим по-сигурни изводи дали да очакваме с внимание тази трилър-психарийка, ще трябва да видим поне тийзър. Нищо лично, просто прекалено много са малките независими филми, които така и не достигат до сериозно разпространение – „” може да се окаже заслужено в тяхната група или да се превърне в ъндърграунд хит. Времето ще покаже.

7Е

7Е

7Е

7Е

7Е

7Е

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *