Крис Хемсуърт

След не особено вдъхновяващите character постери от предстоящата нова, изцяло женска  версия на „Ловци на духове” смятахме, че следващият ъпдейт по темата ще е по повод първия трейлър – крайно време е вече, ей го лятото наближава, а голям филм като този има нужда от по-дълъг период на реклама (не че той не присъства осезаемо в новините, просто не е със съществени материали). Уви, става дума за поредните снимки. Ама каквото такова, сигурни сме, че ще имаме нещо по-интересно всеки момент.

Кадрите, които достигат до нас благодарение на Ghostbustersnews.com, ни предоставят поглед към четирите главни героини Ерин Гилбърт (Кристен Уиг), Джилиан Холцман (Кейт Макинън), Аби Йейтс (Мелиса Макарти) и Пати Толан (Лесли Джоунс), когато не са в работно облекло. Също така, виждаме и един от големите плюсове на филма (поне според нас), който е Крис Хемсуърт като секретарката – пожелаваме на всички доминирани от жени офиси по една такава.

Мелиса Макарти

Кристен Уиг

Лесли Джоунс

Кейт Макинън

Няма какво повече да коментираме по темата, което да не сме предъвкали многократно в новините ни до момента. В очакване сме на трейлър.

Режисьор на „Ловци на духове” („Ghostbusters”) е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл Кенет Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Мат Уолш, Сесили Стронг и други.

Премиерата е 15 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изобщо не ми е ясно защото е създадена тази тъпотия. Касовият провал е им сигурен.
    Ловцина духове не е женски франчайз и не може да стане. Мъжете фенвое няма да го гледат, кифлите пък изобщо, не и детски – какво изобюо са целели. Самите мацки дори не могат да хванат око поне 🙂