Ловци на духове

От лятото не сме имали повод да пишем за предстоящия „Ловци на духове”, но преди това имаше период на доста редовно отразяване покрай обявяването на проекта, кастинга и началото на снимките. Последва очаквано затишие, което тази седмица беше нарушено от една нова снимка, която виждате по-горе, и четирите „character” постери по-долу. За съжаление, плакатите не са нещо особено – специфични са, което винаги е плюс, но поне за нас, просто не са достатъчно яки. В нета обаче отзивите са доста положителни („kind of perfect” беше едно от определенията, които прочетохме), вижте как ще ви се отразят на вас.

Определено става дума за тийзъри, така че следващите постери вероятно ще са коренно различни, а и всеки момент очакваме тийзър трейлър – дано не останем разочаровани. Засега филмът е сред очакваните (поне от нас) заглавия за 2016 г. и смятаме, че има много потенциал, но един скучен или тъп трейлър като нищо може рязко да промени положението. Но не вярваме да е чак толкова тъп или скучен с Кристен Уиг и Мелиса Макарти като ловци на духове и Крис Хемсуърт като техния асистент.

Заедно с плакатите излязоха и следните описания на четирите главни героини, които ви представяме в оригинал – очевидно някой ги е помислил внимателно и не искаме да ги съсипем с недостатъчно точен или невдъхновен превод. Запознайте се с новия екип „Ловци на духове”:

Ерин Гилбърт (Кристен Уиг): a particle physicist, academic firebrand, spectral warrior.

Джилиан Холцман (Кейт Макинън): a nuclear engineer, munitions expert, proton wrangler.

Аби Йейтс (Мелиса Макарти): a paranormal researcher, supernatural scientist, entity trapper.

Пати Толан (Лесли Джоунс): a ghost tracker, municipal historian, metaphysical commando.

Режисьор на „Ловци на духове” („Ghostbusters”) е Пол Фийг, а в ролите са Мелиса Макарти, Кристен Уиг, Лесли Джоунс, Кейт Макинън, Майкъл Кенет Уилямс, Крис Хемсуърт, Анди Гарсия, Мат Уолш, Сесили Стронг и други.

Премиерата е 15 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *