Франсис Макдорман

По-малко от три седмици преди родната премиера, отличната рекламна кампания на очаквания с огромно нетърпение „Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) на братя Коен продължава с три клипа, два mondo постера и поредица снимки.

Единият клип предлага началото на музикалния номер на Чанинг Тейтъм (части от който сме виждали в досегашните трейлъри), който ни изглежда изключително забавен – точно затова смятаме да го пропуснем и да си го оставим за самия филм. Смятаме, че ефектът му ще е далеч по-силен в контекст. Ако вие обаче  решите да го изгледате, ще се радваме да чуем отзиви.

http://www.youtube.com/watch?v=U_E42eR25TQ

http://www.youtube.com/watch?v=j0zPPXSaR6o

Ето и снимките и двата отлични mondo постера.

Рейф Файнс

Аве, Цезаре!” ни отвежда в златния период на Холивуд  през 50-те години на ХХ в., а в центъра на историята е продуцентът („фиксър”) Едуард Маникс (Джош Бролин), който се изправя пред един куп проблеми, свързани с най-голямата продукция на студиото, в което работи, включително и отвличането на звездата на филма (Джордж Клуни).

Режисьори на „Аве, Цезаре!” („Hail Caesar”) са Джоуел и Итън Коен, а в ролите са Джош Бролин, Джордж Клуни, Рейф Файнс, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Франсис Макдормънд, Чанинг Тейтъм, Джона Хил, Олдън Еренрайх, Кланси Браун, Патрик Фишър, Долф Лундгрен и други.

Българската премиера на филма е 19 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *