Бил Пакстън

Въпреки че харесваме филма на Антоан Фукуа, нямахме почти никакъв интерес към сериал, базиран на „Тренировъчен ден” („Training Day”), дори когато се говореше за евентуалното участие на Итън Хоук, който отново да влезе в ролята на вече узрелия и вече не толкова черно-бял в морално отношение Джейк. По тази причина не сме му обръщали никакво внимание. Сега обаче научаваме за едно кастинг решение, което ни кара да преосмислим отношението си.

THR съобщават, че в основната роля на лошото ченге, която във филма се изпълняваше (и то как) от Дензъл Уошингтън, ще влезе любимият ни Бил Пакстън. Според описанието, героят на Пакстън се нарича Франк Рурк. Той е ветеран от полицията на Лос Анджелис, оглавяващ специален отряд, който е по петите на най-лошите сред лошите. Рурк е движен от закона на джунглата и вярва, че истинският кураж се крие във волята да преследваш лошите там където законът не ги достига. Рурк не е особено доволен от факта, че трябва да го играе бавачка на новобранеца Кайл Крейг.

Ще попитате, достатъчен ли е само един Бил Пакстън, за да направи един сериал гледаем? За нас да. След като успя с няколко епизода истински да ни ангажира да гледаме „Agents of S.H.I.E.L.D.”, на който принципно спим като заклани, значи ще успее и тук, особено ако видим нещо в стила на оригинала. А ако и Хоук все пак се навие на някакво участие (говори се, че е отказал ролята, в която влиза Пакстън, но може да се появи като заместник шефа на полицията), ще бъде супер.

Сценарият на „Тренировъчен ден” ще бъде написан от бившия полицай Уил Бийл („Castle”, „Gangster Squad”). Той ще бъде изпълнителен продуцент наравно с Джери Брукхаймър, Антоан Фукуа и Дани Кенън („CSI” и „Gotham”), който ще режисира пилотния епизод. Ще очакваме информация за това кой ще влезе в ролята на новобранеца Кайл Крейг (според информацията трябва да е чернокож актьор – огледално на филма) и като цяло ще следим развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *