Джо Лансдейл

Първите кадри от ТВ-проекта „Hap & Leonard“ се появиха в края на миналата година под формата на кратък тийзър, който не успя да ни даде достатъчно ясна представа какво да очакваме от крими-сериала, вдъхновен от произведенията на Джо Р. Лансдейл. Сега вече имаме по-детайлен поглед върху предстоящия сериал:

Честно казано, гледа ни се. Не само защото сме фенове на част от каста и на Лансдейл, но и защото се усеща кретенско настроение от видяното. Може да се получи доста симпатичнo buddy-криминале с дълъг живот – ако рейтингите са добри, има шанс да бъдат адаптирани сериозно количество качествени истории, залегнали в няколко романа, новели и разкази, в които главни герои са нетипичните детективи Ленард Пайн и Хап Колинс (в ролите са чудесно подбраните Майкъл К. Уилямс и Джеймс Пюрфой). Следващия месец на книжния пазар в САЩ ще се появи поредна книга с приключенията на комбината – озаглавена е „Honky Tonk Samurai“, а изгледите да я видим на български език засега са трагични.

Шестте епизода на „Hap & Leonard“ ще стартират на 2-pи март, a на изпроводяк си пуснете две кратки интервюта с Пюрфой, който разказва малко повече за продукцията:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *