Книга за джунглата

Не сме съвсем сигурни защо, тъй като досега не сме виждали кой знае какво като реклами от предстоящата екранизация „Книга за джунглата” на Джон Фавро, но имаме доста добро усещане за филма и ни се гледа далеч повече от „The Legend of Tarzan” на Дейвид Йейтс. Разбира се, като се появи пълен трейлър, отношението ни може да се промени драстично.

Докато чакаме появата на този нов трейлър, предлагаме ви да видите плакатите на филма, които дебютираха през изминалите няколко дни (събрани образуват доста красивия постер-триптих, който виждате по-горе), както и няколко нови снимки. Първо обаче припомняме това, което знаем за филма.

Книга за джунглата” ще разкаже добре познатата ни история от едноименната книга на Ръдиард Киплинг за отгледания от вълци Маугли, чиито приятели животни се опитват да го спасят от таящия омраза към хората, страховит тигър Шир Хан. Тази версия обаче, която е хибрид между реално заснети кадри с 10-годишния Нийл Сети като Маугли и изцяло създадени на компютър животни и околна среда, няма да следва плътно нито книгата на Киплинг, нито анимационната класика от 1967 г., въпреки че ще споделя елементи и от двете.

Книга за джунглата

Книга за джунглата

Книга за джунглата

Книга за джунглата

Ето и плакатите.

Книга за джунглата

Книга за джунглата

Книга за джунглата

Режисьор на „Книга за джунглата” („The Jungle Book”) е Джон Фавро, а в ролите са Нийл Сети (Маугли), Скарлет Йохнасон (питона Ка), Идрис Елба (тигърът Шир Хан), Бен Кингсли (черната пантера Багира), Бил Мъри (мечокът Балу), Кристофър Уокън (орангутанът Крал Луи), Лупита Нионг’о (майката-вълчица Ракша) и Джанкарло Еспозито (водачът на вълчата глутница Акела) и други.

Премиерата е 15 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *