Том Хидълстън

The deeper you go, the darker it gets!

Всеки проект, в който участват Том Хидълстън и Хю Лори, има нашето внимание, а като прибавим режисьорското присъствие на Сузане Биер („Братя”, „След сватбата”) и литературната основа на Джон Льо Каре, то няма как мини-сериалът „The Night Manager” на ВВС да не се нареди сред най-очакваните ТВ (а защо не и кино) събития за годината.

The Night Manager” разказва за Джонатан Пайн (Хидълстън), бивш британски войник, който работи като менажер в хотел и е вербуван от агент на разузнаването (Оливия Колман) за опасна мисия. Той трябва да се внедри дълбоко в сенчеста организация с връзки във висшите ешелони на правителството, която се занимава с търговия на оръжия, и да разобличи нейния лидер Онслоу Ропър (Хю Лори). За да успее, Пайн трябва да проникне в най-личния кръг на доверие на Ропър, включващ личната му приятелка Джед (Елизабет Дебики) и партньора му Коркорън (Том Холандър).

Вижте първия трейлър и няколко снимки.

На този етап кадрите ни изглеждат достатъчно интригуващо, а като прибавим и споменатите по-горе плюсове, касаещи творческия екип, просто няма как да пропуснем сериала. Възнамеряваме да го гледаме в момента, в който ни се отдаде възможност.

Ето и снимките.

Хю Лори

Режисьор на всичките шест епизода на „The Night Manager” е Сузане Биер, а в ролите са Том Хидълстън, Хю Лори, Оливия Колман, Елизабет Дебики, Том Холандър, Дейвид Ейвъри и други.

Премиерата е на Берлинале през март, а след това ще може да бъде гледан по BBC One и AMC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments