катрин уотърстърн

Досега сме споменавали „State Like Sleep“ само мимоходом, преди няколко години в новина за „бъдещите творчески планове“ на Майкъл Шанън. Тогава проектът беше още в много ранен стадий и впоследствие претърпя известни промени в актьорския състав, като в крайна сметка главните роли не отидоха при Ребека Хол и Бен Фостър, а при Катрин Уотърстън и Микил Хаусман.

State Like Sleep“ е дело на Меридит Данлък („North of South, West of East“), която е режисьор и сценарист, и разказва за жена на име Катрин (Уотърстън), която се опитва да открие истината за двойствения живот и самоубийството на своя съпруг (Хаусман), който е известен и обична актьор. Една година след неговата смърт, Катрин получава телефонно обаждане, което я принуждава да преосмисли миналото…

Вижте един трейлър, дебютиращ във връзка с предстоящата премиера на филма в навечерието на новата година.

За съжаление, „State Like Sleep“ беше показан на фестивала в Трайбека, откъдето отзивите не са особено добри. Където има похвали, обикновено са по адрес на актьорските изпълнения, а критиките са свързани най-вече с обратите в историята и с централната мистерия.

Лично ние не сме впечатлени кой знае колко от трейлъра, но определено сме любопитни и бихме хвърлили едно око на филма, тъй като обичаме подобни истории, а и Майкъл Шанън бихме го гледали и в най-голямата брадва. За протокола, с което вероятно ще скандализираме не един или двама читатели, никак не харесваме Катрин Уотърстън, при все че харесваме някои филми с нейно участие, като например „Inherent Vice“, и очакваме да я видим в „Mid90s“.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „State Like Sleep“ е Меридит Данлък („North of South, West of East“), а в ролите са Катрин Уотърстън, Майкъл Шанън, Микил Хаусман, Люк Евънс, Мери Кей Плейс и др.

Филмът ще може да бъде видян на 1 януари 2019 на Digital and On Demand, а от 4 януари и в ограничен брой киносалони в САЩ.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *