„Triple 9”

Open Road разпространиха нов трейлър на ансамбловата кървава криминална драма „Triple 9” на режисьора Джон Хилкоут („The Proposition”, „Пътят”, „Беззаконие”), който е доста подробен и ни дава най-добра представа за сюжета от всички реклами, които видяхме до момента, включително и британския трейлър от началото на ноември миналата година.

Triple 9” е по сценарий на Мат Кук и разказва за екип от корумпирани ченгета, които са изнудвани от руски мафиот да извършат привидно невъзможен обир. Единственият начин да се справят е да отвлекат вниманието от себе си, като изфабрикуват 999 – код за „прострелян полицай” в другия край на града. Планът им се обръща надолу с главата, когато нищо неподозиращият новобранец, когото са избрали да умре, осуетява акцията им, което води до опасен, изпълнен с екшън финален сблъсък, в който се преплитат двойни предателства, алчност и желание за отмъщение.

http://www.youtube.com/watch?v=Bu2aQRP4ITg

Не знаем дали не си фантазираме, но ни се струва, че май ще има секси сценка между Кейт Уинслет и „Жената чудо” Гал Гадот, което покачва и без това големите ни очаквания. Готови сме дори да пренебрегнем някой друг минус (разбира се, ако сцената има някакъв смисъл и е реализирана качествено и с вкус, макар че и на самоцелка ще се зарадваме).

Няма какво повече да кажем тук, което да не сме споменавали вече – филмът изглежда обещаващо, с интересна история и качествен творчески екип, и се надяваме да не е разочарование като „Саботаж” на Дейвид Ейър.

За финал, вижте поредица нови „character” постери.

Режисьор на „Triple 9” е Джон Хилкоут, а в ролите са Кейси Афлек, Уди Харелсън, Кейт Уинслет, Антъни Маки, Чуетел Еджиофор, Арън Пол, Норман Рийдъс, Клифтън Колинс-син, Гал Гадот, Тереза Палмър и други.

Премиерата е 19 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само на мен ли Кейси Афлек ми прилича супер много на Колин Фарел на постера?