Аве, Цезаре!

Досега рекламната кампания на „Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) на братя Коен беше пестелива, но изключително ефективна, като последният, „would that it were so simple” трейлър просто ни напълни душата и все още ни държи влага. С наближаването на премиерната дата на филма обаче е логично да станем свидетели на известно увеличение на количеството реклами, което в повечето случаи би означавало спадане на качеството, но – поне засега – не наблюдаваме нищо драстично и в двете посоки.

Най-новите материали, които предлагаме на вниманието ви, са едно задкулисно видео, в което звездите на филма разкриват подробности за естеството на продукцията и работата на братя Коен, пет стилизирани и доста оригинални анимационни промота (всяко на различен автор), които се „закачат” с предишни емблематични произведения на братята, както и поредица character постери.

Зад кулисите

Промо-анимации

Ето и постерите.

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Джордж Клуни

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Чанинг Тейтъм

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Джона Хил

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Тилда Суинтън

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Рейф Файнс

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Джош Бролин

„Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) - Скарлет Йохансон

Аве, Цезаре!” ни отвежда в златния период на Холивуд  през 50-те години на ХХ в., а в центъра на историята е продуцентът („фиксър”) Едуард Маникс (Джош Бролин), който се изправя пред един куп проблеми, свързани с най-голямата продукция на студиото, в което работи, включително и отвличането на звездата на филма (Джордж Клуни).

Режисьори на „Аве, Цезаре!” („Hail Caesar”) са Джоуел и Итън Коен, а в ролите са Джош Бролин, Джордж Клуни, Рейф Файнс, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Франсис Макдормънд, Чанинг Тейтъм, Джона Хил, Олдън Еренрайх, Кланси Браун, Патрик Фишър, Долф Лундгрен и други.

Българската премиера на филма е 19 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *