Аве, Цезаре!

Come, join us on the divan!

Крайно време беше! Отдавна чакаме нов трейлър на предстоящата комедия на братя Коен Аве, Цезаре!” („Hail, Caesar!”) и той най-накрая е тук. При това какъв трейлър само – чакането определено си заслужаваше. Не искаме да ви надъхваме излишно, но това трябва да е една от най-добрите реклами, които сме виждали напоследък. Дори и за високите стандарти на братята, които винаги са ни радвали със страхотни трейлъри, този пак е ужасно добър.

Would that it were so simple. Would that it were so simple. Would that it were so simple.

Гледахме трейлъра няколко пъти и не можем да изтрием усмивката от лицето си. Ако и самият филм ни подейства така, ще бъде велико. Принципно харесваме абсолютно всичко на братя Коен, включително и тези филми, които се водят за „лоши”  – „Непоносима жестокост” и „Убийците на старата дама”. Просто не виждаме начин да останем разочаровани.

В допълнение ви предлагаме и няколко телевизионни спота, един български плакат и кратък синопсис – ако с този трейлър за първи път се сблъсквате с филма, едва ли ще ви стане ясно за какво се разказва в него.

Аве, Цезаре!” ни отвежда в златния период на Холивуд  през 50-те години на ХХ в., а в центъра на историята е продуцентът („фиксър”) Едуард Маникс (Джош Бролин), който се изправя пред един куп проблеми, свързани с най-голямата продукция на студиото, в което работи, включително и отвличането на звездата на филма (Джордж Клуни).

Аве, Цезаре! - плакат

Аве, Цезаре!

Режисьори на „Аве, Цезаре!” („Hail Caesar”) са Джоуел и Итън Коен, а в ролите са Джош Бролин, Джордж Клуни, Рейф Файнс, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Франсис Макдормънд, Чанинг Тейтъм, Джона Хил, Олдън Еренрайх, Кланси Браун, Патрик Фишър, Долф Лундгрен и други.

Световната премиера на филма е на фестивала в Берлин, а българската е 19 февруари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *