Преди няколко дни стартира официалният viral сайт на предстоящата екранизацията по изключително популярната видео играAssassin’s Creed”, който маркира датата 25 март, когато най-вероятно ще се появи първият трейлър на филма. За щастие на феновете обаче, няма да е необходимо да чакаме дотогава, за да получим друг рекламен поглед към филма, и доказателството е най-новата официална снимка от филма,разпространена от Entertainment Weekly.

Кадърът е първият ни истински поглед към филма – снимката на Майкъл Фасбендър от края на август беше промоционална –  и на него виждаме героите на Фасбендър и Ариан Лабед.

Фасбендър и Ариан Лабед

Изглеждат прилично, точно в стила на играта. Но визуалната страна на нещата не е нещо, за което се притесняваме – с „Макбет” режисьорът Джъстин Кързел отстрани и най-малките съмнения, които имахме. Виж, историята е друго нещо, но на този етап няма какво да обсъждаме, тъй като единствената информация, с която разполагаме, е краткият синопсис, който може да откриете най-долу.

Вижте какво споделя Майкъл Фасбендър за работата по филма, като отговаря на въпрос дали е играл играта:

Не бях играл, преди да се обърнат към мен за ролята. Оттогава я играя, но предимно за да получа идея за физиката на героя. Стараем се да открием нещо специално. Вярваме, че цялата концепция е такава и искаме да отразим това по най-добрия начин, на който сме способни. Феновете са наистина страстни: много конкретни и очакват прецизност и исторически детайли. Наистина се стараем да се възползваме максимално и да се наслаждаваме на забавния елемент. Работим здраво, за да направим нещо специално.

Ще видим в крайна сметка какво ще се получи – талантите, които работят по филма заслужават доверие и засега имат нашето. Ще преразгледаме позициите си, чак след като видим първия трейлър.

Ето и споменатия по-горе кратък синопсис.

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел. Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршал, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Повече подробности по темата може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Нещо не ми вдъхва доверие. Дано да е далеч от Принцът на Персия.

  2. Има сносен шанс да се окаже повече от стандартен булшит по компютърна игра. Преди да видим кадри от филма обаче оставам тотално равнодушен към проекта.

  3. хм,

    Принцът на Песия на беше чак толкова кофти, Готин елемент с връщането на времето назад, що-годе свеж сценарий и Джейк Гиленхол. Супер предсказуем, но като приключенски си го биваше.

    Тук работата е мрачна и аз лично се надявах на Гилермо дел Торо. Въпреки това нямам притеснения за режисурата, пък и има далеч повече потенцил за добра история. Но точно тук изтръпвам, а именно как историята ще бъде написана. Сценаристите на този филм са писали Exodus и The Transporter Refueled. :/

  4. игрицата си е чук, дано не я оакат сега с кофти филм.
    Но за момента и аз съм равнодушен…… има далеч по-чакани заглавия през 2016