Godzilla: Resurgence

Преди няколко дни Toho представиха първия тийзър трейлър на предстоящия 29-и японски филм от поредицата за Годзила „Godzilla: Resurgence” („Shin Gojira”), ко-режисиран от Анно Хидаеки („Evangelion”) и Шинджи Хигучи („Attack on Titan”). Хидаеки също така изпълнява ролята на сценарист, а Хигучи отговаря за специалните ефекти.

Тийзърът е изключително кратък и за съжаление, не предлага поглед към Годзила – в края само чуваме иконичния му рев, но от френетичните кадри на паника, снимани от ръка, можем да предположим каква ще е посоката, в която ще вървят Хидаеки и Хигучи. Стига, разбира се, това, което виждаме, да е от самия филм, а не специално заснети за тийзъра кадри.

С нетърпение чакаме да видим как ще изглежда Годзила – Toho обещават, че това ще е най-страховитата инкарнация на легендарното „кайджу”, но след страхотната версия, която видяхме в „Годзила” на Гарет Едуардс, ще трябва да се постараят, за да отговорят на очакванията на феновете.

Бегла представа за дизайна (на главата) може да получите от тийзър постера, който беше разпространен заедно с трейлъра в два варианта – японски и английски.

плакат

плакат

Още веднъж, режисьори на „Godzilla: Resurgence” („Shin Gojira”) са Анно Хидаеки и Шинджи Хигучи, а в ролите са Хироки Хасегава, Ютака Такеноучи, Сатоми Ишихира и други. Премиерата е 29 юли 2016.

За финал, ако се чувствате излъгани заради липсата на Годзила в новината и си искате чудовищния „фикс”, предлагаме ви един proof-of-concept трейлър на „Gamera”, с който директорът на Kadokawa Daiei Studios, продуцентът Шиничиро Иноуе и режисьорът Катсухито Ишии се надяват да възкресят 50-годишния франчайз. Той предлага истински „monster galore”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. черпя бира този, който три пъти каже бързо “ с който директорът на Kadokawa Daiei Studios, продуцентът Шиничиро Иноуе и режисьорът Катсухито Ишии се надяват да възкресят 50-годишния франчайз“

  2. Тийзърът ми стигаше…обаче и монстер галора също беше добре …в първата част с момчето …
    дете срещу стихии и чудовища винаги ми идва фреш …като на човек, който не е гледал сигурно и 1% от това, което японците си гледат ежедневно от невръстна възраст …

  3. Почти съм сигурен, че новата японска „Годзила“ ще е в пъти по-невдъхновена и бутафорна от епичния пич-трейлър на „Гамера“.