MV5BOWJiMWM2OTEtZTUzNS00ODIwLTkxMDUtYzBkNjAyOTc1OTAzXkEyXkFqcGdeQXVyODIxNDEwNTY@._V1_

По принцип рядко, ама наистина рядко пропускаме анимации, но тази (вече оформила се) поредица някак си сме я тласнали в „трета глуха” и все ни минава под радара (за прилепи). Страшно няма – все някога (може би) ще наваксаме със самите филми, но първо ни се иска да сторим това с информацията за най-новата част – „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation”.

След като се запознавахме с грижовния граф Дракула и любимата му щерка, заради която той навлиза в хотелиерския бизнес в първия филм по темата и го мернахме като щастлив дядо на полу-човече/полу-вампирче в „Хотел Трансилвания 2”, време е цялата фамилия (барабар с допълнителните чудовища) да потърци опция за подходяща почивка от служебните задължения. Какво по-подходящо място от морски круиз? Когато корабът разполага с басейн олимпийски размери, а и дядо Влад (онзи, дето го определяхме като „конкервативен” татко на Драк!) може да се съблече по бански и да покаже (антични) „перки” на изкуфели бабички – тогава всичко е възможно! Вижте.

Граф Дракула управлява хотел за чудовища и чудновати същества и си има семейство – дотук добре, това е информацията от 2012 и 2015 година. Предстои нова среща с него и компанията, в която Драк иска „да се махне от всичко” и най-подходящият ход е самият той, вместо да осигурява почивката на другите, да си вземе почивка от всички дотегнали му задължения. Пътешествието с гигантски круизен кораб не означава, че героите са защитени от тайнствен враг, който заплашва чудовищния вид, нито пък е сигурно, че историята ще се развие в благоприятна насока… Ето какво гласи официалният синопсис:

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” е следваща творба на Sony Pictures Animation, в която може да се присъединим към любимото ни семейство чудовища в пътуването им на луксозен кораб – този круиз е почивката на Драк от хотелиерските му задължения. Прочутите странни същества, които собственикът на Хотел Трансилвания води със себе си, опитват всички забавления, които предлага екипажът на кораба – от чудовищен волейбол до екзотични екскурзии. Но тази мечтана ваканция се превръща в кошмар, когато щерката Мейвис разбира, че татко й Драк си пада по тайнствения капитан на кораба Ерика, а тя крие опасна тайна, която може да унищожи целия чудовищен род… и вид!

Единствено не ни е ясно как точно Драк би могъл да се забавлява „круизно”, като не трябва (принципно) да се появява на слънце, но… това всъщност са подробности. Както обръщат внимание наши колеги отвъд Океана – дори граф Дракула, озвучен от Адам Сандлър, да провокира дори само някои от малчуганите, „зомбирани” от поредиците с героите на „Хотел Трансилвания”, да се запознаят (след време) с творчеството на Бела Лугоши – това пак е успех! Поредиата има сериозни боксофис резултати, а знаем, че докато един филм и/или поредица дава добри приходи – ще се правят и следващи „вариации по темата” с цел опразване на детските касички. Чудовищна или не – това е реалността.

MV5BNTQwOTg0MDI3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNjkyNzgxNDM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_

hotel_transylvania_three_summer_vacation_ver2_xlg

Режисьор и „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” („Хотел Трансилвания 3”) е Генди Тартаковски, а ролите озвучават Адам Сандлър, Селена Гомес, Анди Самбърг, Дейвид Спейд, Моли Шанън, Стив Бушеми, Кигън Майкъл Кий, Ашър Блинкоф, Кевин Джеймс, Фран Дрешър и големият Мел Брукс като (античния) Влад.

Премиерата предстои през лятото на 2018 – очаква се морският круиз да стартира на 13 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *