„Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”)

Накратко, преди броени минути, малко по-рано от предвиденото (очакваше се да се появи преди премиерата на „Междузвездни войни: Силата се пробужда”) дебютира първият трейлър на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) – третият филм, откакто през 2009 г. изключително популярната фантастична поредица беше рестартирана със страхотния „Стар Трек” на Дж. Дж. Ейбрамс. Вижте!

За съжаление, трейлърът не ни харесва. Даже никак. Всичко ни изглежда някак по-евтино. Освен това „Sabotage” беше използвана прекрасно в трейлъра на първия филм на Ейбрамс, но тук не ни върви. Външният вид на Идрис Елба също не ни допадна – познахме го по-гласа, че е скрит зад доста грим. София Бутела също, а на теория би трябвало да ни кефи на макс. Всъщност, единственото нещо, което ни допадна, е Боунс – Карл Ърбан е просто уникален в ролята.

Ще изчакаме и по-подробните реклами, но си мислим, че сега ще стане ясно, колко точно „не го бива” Ейбрамс, след като Джъстин Лин ни сервира „Бързи и яростни” в космоса. Също така ни се струва, че тези, които критикуваха чудесният „Пропадане в мрака”, ще започнат да го оценяват повечко.

Режисьор на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберо Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба и София Бутела.

Премиерата е 8 юли 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Гредица. Хм, филма също така изглежда доста по-евтин от предишните продукции или поне такова усещане остава.

  Първият трейлър на Стар Трек беше god-worthy.

 2. Нещо ми подсказва, че Paramount просто тролят с тоя трейлър :Д

 3. Как да загубиш (и малкото останала/никаква) вяра в съвременното популярно кино за два дни :D. Още не съм гледал Into Darkness, нещо се страхувам.

 4. Nothing holds together here …Nobody actually seems to take this seriously (of the people IN the trailer).
  That nobody believes in it is kind of obvvious….

  И трите франчайза изглежда като да изгърмят биг тайм при това раздаване – само Браян Суинга държи фронта …

  The best thing in all three big time shit trailers…: Jeremy Irons….Two seconds man …but really old school good !

  There are still plenty of great movies to watch out for …starting with the one about the lesbians in the 50s….

 5. Само на мен ли музиката към трейлара въобще не ми допадна (освен всичко друго) ?

 6. Дори и най-тъпите Стар Трек филми, които бих гледал отново само в пристъп на необясним мазохизъм, дори те се усещаха като Стар Трек филми. Това е… ми Стар Трек със сигурност не е.