People Magazine публикуваха първия поглед към „The Nice Guys” на режисьора и сценарист Шейн Блек („Смъртоносно оръжие”, „Железният човек 3”), в който Ръсел Кроу и Райън Гослинг влизат в ролите на частен детектив-загубеняк и мускулна маса под наем, които са се наели да открият липсващо момиче, като междувременно трябва да разберат истината за привидно несвързана с техния случай смърт на една порно звезда. А всичко това ги води до много по-сериозен заговор и корупционна схема…

Райън Гослинг и Ръсел Кроу

Дори само един поглед към острия ъгъл на яката на Ръсел Кроу, широката вратовръзка и цайсите на Райън Гослинг разкриват безпогрешно 70-тарски „аутфит”. Обещанието за „The Nice Guys” на режисьора Шейн Блек, когото Гослинг определя като „отделна уникална вселена”, е за ноар-трилър, който е „духовно продължение” на режисьорския му дебют – отличния трилър от 2005 „Kiss Kiss Bang Bang” с Робърт Дауни-син и Вал Килмър.

Ето какво споделя Блек:

Дали това е комедия, съчетана с екшън, или трилър с добавени смешки общо взето няма значение. С един факт трябва да сте наясно – тези двама актьори могат да бъдат невероятно забавни. И хората ще им се радват да ги видят заедно… Новият филм е с ограничение в показа R и е шантава лудория. Малко е бърз, малко е смешен и е малко груб на места, някак суров и недодялан. Тези момчета са работяги, не са опитни, усъвършенствали се частни детективи, така че филмът може да ви прилича донякъде трилър, но нищо не би трябвало да ви се стори „too much”.

The Nice Guys” ще се появи в кината на 20 май догодина – ще ни бъде супер-забавно да наблюдаваме „симбиозата” между Кроу и Гослинг, още повече с комедийния привкус, който коментират всички, запознати със сценария, героите и въобще – с филма. Чакаме трейлър, за да затвърдим предварителната информация!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Двама любимци под режисурата на човек с безупречно чувство за хумор. Нямам търпение!

  2. Шейн Блек е супер, нямам търпение да видя какво е сътворил със следващата част на „Хищникът“.

  3. О, да! Абсолютно. Кадърен тип е. Третият Железен светилник за мен е най-добрият.

  4. Обожавам ККBB, филмите в които Шейн Блек имат едно уникално усещане, щипка от неговата магия и страхотното му чувство за хумор.
    Главните актьори няма какво да ги коментира, само 70-те не са ми предпочитано време.