A Very Murray Christmas

Просто не е истина – мислехме си, че вчера сме пуснали новината за Мъри-вариетето по Коледа, а то се оказа, че е било преди 10 дни?! Годината май стремително се засилва към края си – като че не иска да се занимава повече с нас, и вече да ѝ се махаме от главата! Та какво друго ни остава, освен да запеем „let it snow, let it snow” в суингарския, евъргрийн-стил на гостите на Бил Мъри и София Копола?

http://www.youtube.com/watch?v=4q36IQDYDkc

A Very Murray Christmas” може и да няма потенциала да се превърне в нова класика на Бродуей, но със сигурност предлага приятно за ушите на ценителите и по-old-fashion настроените люде прекарване на времето в очакване на „коледния дух”. Избраните песни имат потенциал да бъдат тананикани от всеки втори на планетата, поканените гости сигурно ще имат интересни и (надяваме се) забавни „включвания”, а самият Бил Мъри винаги ни е бил любимец и дори да не пееше толкова професионално – пак щяхме да го харесаме.

Напомняме, че мястото на действието е хотел „Карлайл” в Ню Йорк, а в събитието трябва да участват обичани и популярни лица, докато не става ясно, че снежните бури са направили невъзможен достъпа до мястото на купона. Бил Мъри решава, че празник ще има: който дошъл – дошъл!

плакат

A Very Murray Christmas” е режисиран от София Копола („Изгубени в превода” с Мъри), а сценарият е дело на Копола, Мъри и комедийния ветеран Мич Глейзър („Scrooged”). Към домакина се присъединяват Джордж Клуни, Пол Шейфър, Тина Фей и Ейми Поулър, Джули Уайт, Майкъл Сера, Крис Рок, Мая Рудолф, Джейсън Шуорцман, Рашида Джоунс, и Майли Сайръс.

Стрийм-ването на специалното шоу започва в петък по Netflix – enjoy!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *