Отдавна не сме обръщали внимание на един от най-очакваните от нас телевизионни сериали за следващата година – „Vinyl” на Мик ДжагърМартин Скорсезе и Терънс Уинтър. След леко размотаване, предлагаме на вниманието ви един нов трейлър, кратко промо и първия официален постер, които дебютираха наскоро и не отстъпват по нищо на рекламите до момента.

Действието на „Vinyl” се развива през 70-те години на ХХ век в Ню Йорк – времето, в което се раждат пънкът и диското – и разказва за изпълнения със (и движен от) наркотици и секс музикален бизнес, видян през очите на продуцента Ричи Финеста (Боби Канавали), който се опитва да възкреси „лейбъла” си и да открие следващия голям хит.

http://www.youtube.com/watch?v=QrXNC46q99A

Много ни се ще Рей Романо да има по-голяма роля. Харесваме Боби Канавали и според нас ще направи много добра роля, но Романо ни пълни душата по съвсем различен начин. Същото се отнася и за Оливия Уайлд, която пък ни действа по свой, кхъм… специфичен начин.

Ето и споменатия официален постер, който леко ни напомня на „Почти известни” на Камерън Кроу, който ни е адски любим филм.

Продуценти на „Vinyl” са Мик Джагър и Дейвид Левийн. Мартин Скорсезе е режисьор на пилотния епизод и изпълнителен продуцент наравно с Рик Йорн, Виктория Пърлман, Ема Тилинджър Коскоф, Джордж Мастрас и Терънс Уинтър, който е и сценарист. Сред останалите режисьори са Марк Романек, Алън Колтър, С. Дж. Кларксън и Питър Солет.

В главните роли са Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Пол Бен-Виктор, Джуно Темпъл, Андрю Дайс Клей, Ато Есандо, Макс Касела, Джеймс Джагър, Джак Куейд, Биргите Соренсен, П. Дж. Бърн, Дж. С. Макензи, Бо Дитл, Армен Гаро, Робърт Фунаро, Джо Каниано и други.

Премиерата е предвидена за 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *