Дали за да разсеят допълнително притесненията на хората по повод завръщането на „True Detective“ или поради някакви други подбуди, HBO решиха да представят нов пълен трейлър на предстоящия трети сезон на антологичния сериал. Според нас лично тази реклама е напълно излишна, но пък като че ли дава най-добра представа какво можем да очакваме като история и атмосфера, така че може би ще ви е от полза, ако все още не сте взели решение дали да гледате или да пропуснете.

Третият сезон на „True Detective“ ще разкаже за ужасяващо престъпление в сърцето на планините Озаркс и за тайнствените събития, които се случват в три различни периода във времето. С разгадаването на мистерията се нагърбват детектив Уейн Хейс (Махершала Али) и неговият партньор Роланд Уест (Стивън Дорф). Друга важна част от историята е учителката Амелия Риърдъм (Кармен Еджого), свързана с две деца, които изчезват през 80-те години на ХХ век, и Том (Скут МакНейри), който претърпява тежка загуба, която свързва съдбата му с двамата щатски детективи в продължение на повече от 10 години.

https://www.youtube.com/watch?v=RZP6t1FmVO8

Още веднъж, ние нямахме нужда от тази реклама, вече така и така се бяхме ентусиазирали за новия сезон, при все разочарованията и проблемите, за които вече сме писали достатъчно. Въпреки това обаче се радваме, че я гледахме, защото тя още по-категорично показва, че третият сезон притежава ясна индивидуалност, както по отношение на историята, така и на атмосферата, и не става дума за някакво самоцелно и буквално копиране на фантастичния първи сезон.

Режисьор на първите два епизода на трети сезон на „True Detective” („Истински детектив“) е Джереми Солние, а за останалите епизоди ще отговарят създателят и сценарист на сериала Ник Пизолато и ветеранът Даниел Сакхайм.

Премиерата е на 13 януари 2019 по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. Първият сезон – 10/10. Вторият – 7/10. Третият изглежда като нещо, на което потенциално може да се даде поне осмица, но превантивно гледам да не се хайпвам.

    1. На мен първият ми е вероятно 9-ка (много съм строг :D). Номер 2 може би 8.

    2. Ако третият ни изкефи и имаме мерак, може едни кънтове да се спретнат по темата. Има какво да се каже и обсъди. 🙂 Разбира се, възможно е и да ни домързи. 😀

    3. То май от доста време не сте събирали да фъргате 🙂 (почти 2 месеца). Включете и някоя мома с отношение към сериала ако се решите.

    4. Steep. Ще изскочи някой от ‘муриката да те изяде с парцалките :P.
      Сериозно, ще е готино да имате женска гледна точка, а не е като да нямате доказани пички. Покажете правилното разнообразие (това включва и хора от малцинствата >:)).

    5. E, ние сме канили жени в подкаста, даже имаме и изцяло женски епизод, но в интерес на истината повечето хора, които биха били адекватни по теми като комикси, хорър и monster movies примерно, са мъже. Поне от нашите познати. Квотите не са нашето нещо, хаха. 🙂

    6. Не исках да прозвучи, че нищо женско не припарва :), гледал съм някои епизоди с тяхно участие. Конкретно за Детектива, имах предвид поне една женска (може и повече ако решите), като гледна точка. Прав си иначе, генерално повечето неща дето спомена са за/привличат нърдовци, не нърдовици(ци) :P.

    7. Стига да намерим подходяща събеседничка, що не 🙂

  2. Много рядко употребявам думата „шедьовър“, но първия сезон беше точно такъв. Вторият така и не го изгледах (може би трябва да наваксам), този изглежда ок – ще се гледа. Както казва Маконъхи: „Alright, alright, alright!“ 😀

  3. То бива бива пропаганда, но ми се повдига вече от налагането на негри, особено като се вземе предвид, че белите са 1/6 от населението, но останалите ги наричат малцинства…
    Сега очакваме Дева Мария и Исус Христос да потъмнеят, защото е по-хуманно. Нали намираха за нормално хората с подобни виждания и убеждения да пропагандират по най-известните списания – „Ако си бременна от Бял Абортирайте го“.

  4. Тайната на първия сезон бе, че гледахме хора, не детективи.
    Проблемът на втория бе, че гледахме детективи, а не хора.

    Какво ще гледаме тук – remains to be seen…:)

    1. И в двата сезона гледахме детективи. Напълно различни хора, които вършат тая работа въпреки всичко. Надявам се и третият сезон това да ни покаже. Пък ако има атмосфера и сюжет, още по-добре.