Star Wars: Силата се пробужда

Disney определено му поизпуснаха края с безбройните телевизионни реклами на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда”. Бихме предположили, че се притесняват, че трейлърите бяха прекалено малко, но първо, същото правят за абсолютно всеки голям техен филм, и второ, това е „Star Wars”, какво толкова има да се притесняват за маркетинга – така и така милиони фенове (стари и нови) ще се стекат в кината, а и е очевидно, че целият сват вече знае за филма.

Както и да е. По случай Деня на благодарността получаваме нов едноминутен, пълен с нови кадри телевизионен спот, който най-накрая разкрива отговора на въпроса на Върховния водач Снок (Анди Съркис) „There has been an awakening… Have you felt it?”. Освен това предлага и нов диалог, отново от Снок, загатващ за интересния бекграунд на Кайло Рен – „Even you have never faced such a test. It is time”.

Тези от вас, които сериозно се пазят от спойлъри, може би ще е по-добре да го пропуснат, останалите вижте – това е една от по-добрите реклами.

http://www.youtube.com/watch?v=1e813AnfX0Y

В добавка към спота ви предлагаме една нова корица на Empire, която e допълнение към специалната им колекционерска серия и предлага фигурка на Кайло Рен (за съжаление, това издание ще се продава само в UK), както и една нова снимка, отново от Empire.

Вижте и няколко от изненадите, които предлагат Google във връзка с филма – започнете като напишете в полето за търсене „A long time ago in a galaxy far far away”, а после посетете официалния им сайт.

http://www.youtube.com/watch?v=HWNY57CAY5U

За финал: стана ясно, че ограничителният рейтинг на филма ще бъде PG-13 – вторият от цялата поредица. Предишният (и доскоро единствен) беше „Отмъщението на ситите”.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. в продължение на предната дискусия (за годините на излъчване)
    ми попадна това:
    http://detstvoto.net/index.php?newsid=3835

    смятайте за какви луди спойлери става дума
    при това ПРЕДИ да бъдат излъчени филмите !!