„The Brothers Grimsby” - Марк Стронг и Саша Барон Коен

Sony представиха първия нецензуриран трейлър на „The Brothers Grimsby” на Луи Летерие, който прави две неща, които не очаквахме – показва ни POV екшън сцена, също толкова вълнуваща, колкото всичко видяно в „Hardcore” на Иля Найшулер, и успява да ни убеди, че след сериозното количество шпионски филми, които изгледахме тази година (вярно, че всички бяха успешни, но жанровото пренасищане е факт), можем да понесем още едно заглавие.

The Brothers Grimsby” разказва за Ноби Гримсби, глуповат футболен запалянко, който има всичко, което един мъж може да желае, включително прекрасна съпруга и цели 11 деца. Само едно нещо липсва в живота на Ноби и това е неговият по-малък брат Себастиян, който той търси в продължение на 28 години, след като са разделени като деца. Ноби е на път да се събере отново със Себастиян, без да подозира, че брат му не само е най-смъртоносният агент на британските спец-служби, но и след като е разкрил план за глобална терористична атака, се оказва несправедливо обвинен и е принуден да бяга. Себастиян осъзнава, че за да спаси света, ще му е необходима помощта на най-големия идиот.

В ролите на двамата братята Гримсби са Марк Стронг и Саша Барон Коен, а кой кое е смятаме, че и сами можете да се досетите. Ако не, първият тийзър трейлър ще ви разкрие отговора.

Както казахме, малко се пренаситихме с шпионски филми и особено с елементите на екшън-комедия – на всичкото отгоре един от тях беше с участието на Марк Стронг, но сме готови да дадем шанс на „The Brothers Grimsby”, главно заради Саша Барон Коен, когото доста харесваме. Очакваме качествени простотийки и както е видно от трейлъра, здрав екшън.

Режисьор на „The Brothers Grimsby” е Луи Летерие („Транспортер”, „Сблъсъкът на титаните”, „Невероятният Хълк”, „Зрителна измама”), а в ролите са Марк Стронг, Саша Барон Коен, Ребъл Уилсън, Пенелопе Крус, Айла Фишър, Габорей Сидебей, Анабел Уолис, Иън Макшейн и други.

Премиерата е 4 март 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *