„Central Intelligence” с Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Едно време „buddy cop” филмите бяха сред любимите ни екшън комедии, но за съжаление, напоследък Холивуд избълва толкова много конвейерни и често откровено скучни представители на жанра, че сега подхождаме с огромно недоверие към всяко ново заглавие, включително и към „Central Intelligence” с Дуейн Джонсън и Кевин Харт. Знаем обаче, че има предостатъчно фенове, които с кеф ще убият два часа със Скалата и новия му партньор, затова решихме да представим първия трейлър:

http://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=Y71_sMqqg3k

В „Central Intelligence” срещата е между двама бивши съученици – дундестият Боб, който става як таен агент на ЦРУ, и спортистчето Калвин, изучил се за счетоводител, които заедно трябва да разкрият шантава конспирация. Според Кевин Харт в работата му по филма е имало моменти, когато е трябвало да „обира” вживяването в собствения си образ и колкото и да му се искало да продължи комедийната нишка, задачата му била да я остави на Дуейн Джонсън, защото смешните моменти по сценарий били предназначени за неговия персонаж. Ето какво сподели пък Скалата чрез своя Instagram:

„Вдъхновението за моя персонаж Боб дойде от героя на Том Ханкс в „Голям” – той е възрастен човек, ала гледа на света през очите и с наивността на тийнейджър. Обича „Public Enemy” тениската си, ходи с кецове на работа и има кутия, в която си държи един презерватив и цитати от Брус Лий. Особеното при Боб е, че има изключително висок коефициент на интелигентност и е… смъртоносен. А също така ненавижда всякакви хулигани и побойници!”

Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Central Intelligence

Режисьор на „Central Intelligence” е Роусън Маршъл Търбър („Dodgeball”, „We’re The Millers”), по сценария са работили Айк Баринхолц и Дейв Стасен, Шон Андерс и Джон Морис (режисьорите на „Шефове-гадняри 2”), както и самият Маршал; във филма участват още Ейми Райън, Арън Пол, Райън Хенсън, Ед Хелмс, Даниел Николет и Боби Браун, а премиерата е насрочена за 17 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда приятно, но последните 3 секунди можеха да ми ги спестят.
    УЖАС!!!