Exposed - Киану Рийвс

След приличния (по отношение на поставените цели на филма) финансов и културен успех на „Джон Уик”, усилено се заговори за своеобразен ренесанс в кариерата на Киану Рийвс. Лично ние просто няма как да се съгласим, защото дори и да приемем, че филмът е добър (а в най-добрия случай намираме и него, и изпълнението на Киану за компромисни), всичко останало е под всякаква критика. Виж, ако „Knock Knock” на Илай Рот се беше получил, тогава можеше и да допуснем подобна позиция, но той е далеч дори и от компромисен.

Най-новият проект на Рийвс „Exposed” (доскоро известен като „Daughter of God”) на Гий Малик Линтън, в който той отново си партнира с Ана де Армас („Knock Knock”), също не изглежда особено обещаващо. Филмът разказва за детектив Скот Галбан (Рийвс), който търси истината зад убийството на партньора си, а едновременно с това млада жена получава странни видения, след като – както тя самата твърди – е станала свидетел на чудо. Вижте повече в първия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=sutfsWmgWgs

Some cases are better left unsolved. Също така, „some movies are better left unseen”! Ама все пак ще се жертваме най-вече заради Ана де Армас и кака ви (че ни е неудобно да кажем „леля ви”) Мира Сорвино, която се мярка в трейлъра за секунди. Иначе не виждаме абсолютно нищо, което да ни накара дори да се надяваме, че филмът може да бъде повече от средняшко трилърче за убиване на време.

Сценарист и режисьор на „Exposed” е Гий Малик Линтън, а в ролите са Киану Рийвс, Ана де Армас, Мира Сорвино, Кристофър МакДоналд, Лора Гомес, Дани Хок и други.

Премиерата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *