Днешният рекламен ъпдейт от „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” идва благодарение на Entertainment Weekly, чието ново печатно издание, посветено на филма, ще се появи този петък с четири различни корици. Но в случая това, което приковава вниманието ни, не са кориците, а снимките в списанието, които предлагат нов и различен поглед към вече добре познатите ни герои и хвърлят светлина върху няколко интересни сюжетни момента.

Обръщаме специално внимание върху срещата между Фин и Дамерон, която хронологично е преди тази от трейлъра (и вероятно това е моментът, в който двамата разменят дрехите си), както и върху това, че Рей ще присъства при сблъсъка между Кайло Рен и Фин в снежната гора, който е един от акцентите в рекламите до момента, а предполагаме и в самия филм.

Ето и четирите корици.

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. ихааааа …..сега остава по стрелбищата да пуснат и черно-бели картички

  2. сега излезна и нов тв спот, там един щурмовак посреща на Фин меча с нещо подобно