Warcraft

Този петък ще дебютира доста очакваният официален първи трейлър на подготвяната от Дънкан Джоунс („Moon”) високобюджетна адаптация на изключително популярната игра (както и на нейните продължения, експаншъни и прилежащата ѝ разширена вселена, включваща книги, комикси и т.н.) „Warcraft”. По този повод получаваме раздвижване на рекламния фронт на филма.

Universal and Legendary представиха нов постер на „Warcraft”, който противопоставя (лице до лице) предводителя на The Alliance Андуин Лотар (Травис Фимел) и главатаря на The Horde Дуротан (Тоби Кебъл), които украсяваха и предишните два плаката от филма, които видяхме в средата на юли. За тези, които не знаят, конфликтът между Лотар и Дуротан и техните раси – хора и орки – ще е в основата на филма.

плакат

Не е много лош плакатът, но предпочитаме вече споменатите единични варианти с героите.

В допълнение към плаката ви предлагаме доста по-впечатляващите три снимки, които са част от материал, посветен на филма в най-новия печатен брой на списание Empire.

Режисьор на „Warcraft” е Дънкан Джоунс, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Тоби Кебъл, Бен Фостър, Пола Патън, Роб Казински, Даниел Уу, Кланси Браун, Рут Нега и други.

Премиерата е 10 юни 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Мисля, че сега е времето да преиздадат книжките. Имам супер приятни спомени от първите две. Особено, когато един орк отряза главата на момичето, което се опитваха да спасят. 🙂

  2. Постерът е като от квартален пейнтбол. Снимките също постни.
    А аз продължавам да вярвам, поне до петък.

  3. Кастингът е метален. Имам добри очаквания, макар че клипчето от Комик-кон да беше Meh.

  4. Лийкнатия трейлър (браво на братушките) беше епически епично готин. Постерът обаче е много зле.