Star Wars: Силата се пробужда

На някои от вас (най-вероятно тези, които не са „болни фенове” на „Star Wars”), сигурно вече им е писнало от рекламни материали за „Силата се пробужда”, но сме убедени, че има и такива, които страстно попиват всичко ново и непрекъснато искат още и още. Общо взето, ние сме някъде по средата, което намира отражение и в новините ни по темата – отразяваме (засега) почти всички реклами материали от рода на трейлъри, спотове, плакати, банери и снимки, но стоим далеч от допълнителните подробности, свързани със сюжета и героите, каквито напоследък излизат на кило.

Вероятно ще дойде момент, в който няма да се включим (или поне не веднага) и с някои от изредените по-горе реклами, и ако трябва да бъдем честни, с конкретната новина бяхме на ръба, но понеже не говорим за единични неща, а за няколко – нов тв спот, нов IMAX постер и рекламно промо – решихме да им обърнем внимание. Пък и искаме да отбележим момента, в който за първи път оставаме разочаровани от свързани с филма реклами. Не ни хареса нито телевизионният спот, нито плакатът. Вижте как ще ви се отразят на вас.

Update: Така се получи, че още не бяхме довършили новината и се появи нов удължен спот на филма, който отново връща добрите ни впечатления.

http://www.youtube.com/watch?v=z6rNlK_Rjnc

А сега ето постера и споменатото по-горе промо, което обещава невиждан досега поглед зад кулисите, който се очаква да дебютира тази вечер по време на „Girl Meets World” по Disney Channel. Казано с други думи, очаквайте ни събота сутрин (ако не и още тази вечер), с поредната новина по темата.

Star Wars: Силата се пробужда

http://www.youtube.com/watch?v=bDd9EcJxnb4

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан и Майкъл Арнд. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Саймън Пег, Мейси Ричардсън-Селърс, Питър Мейхю, Антъни Даниълс и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. не знам от „кубинките“ ли е, от облеклото ли, ама девойчето кви прасци е врътнала на постера

 2. Oще от първите кадри/снимки прасците й се набиват в очите. 😀 Освен това ми е леко зъбата като Кийра Найтли, хич не ме кефи като жена, но много ме кефи като Рей, поне от видяното дотук. Според мен като актриса ще е повече от ОК. 🙂

 3. вярно е като Кийра Найтли, ама на мен подобен род чозави мутри ми харесват, ама в крачетата е като Кубрат Пулев.
  По темата, май ще ги спирам тия тв спотове, и вече ще се пазя до филма.
  Пък тогава и сайта ви ще спирам, че моите билети са чак за 22-ри, а ще има кънтовски спойлери

 4. Оф, тея видяха, че жаркото слънце, обгърнато в мараня е големо попадение и… IMAX постер! МАМА ВИ ДЕБА! 😀

  Аре да идва датата и да го гледаме, че ми писна от спотове, тийзъри, снимки, мимки, примки…

 5. ами драпайте и вие в тези пясъци цял живот,
  пък после що има прасци ….