Handjob Cabin

Вече сме споменавали, че позагубихме интерес към рубриката ни „WTF трейлър на седмицата”, след като любимите ни филмови „евтинийки” станаха прекалено „мейнстрийм”, благодарение на произведения като „Sharknado” и всякакви брадви от рода на „нещо срещу нещо” (включващи най-вече всевъзможни животински хибриди като Sharktopus, Whalewolf и Pteracuda). Все пак, от време на време попадаме на нещо, което си заслужава да ви представим, дори и – какъвто е случаят – в действителност да не става дума за истински филм.

Предлагаме ви да видите трейлъра на „Handjob Cabin” (дори само заглавието е достойно да влезе в аналите на забележителните филмови простотийки), който ни отвежда в хижа в гората, където група тийнейджъри са тормозени от зъл дух, чиито метод на нападение е загатнатото в заглавието… „ръкоделие”. Трейлърът е дело на пичовете от Nice Piece, а в ролите са Оуен Бенджамин, Джена Уилис и Никол Шипли.

Жестоко. 100% в момента някой мъдри как да направи цял филм от това. И друг път сме виждали подобни неща – появява се як фалшив трейлър и след време, бум, получаваме и филм. Разбира се, той не е и на половина толкова добър, колкото трейлъра, ама на кого му пука?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е, все пак филмът има награда за Best Spit Take и е попаднал в официалната селекция на Yarmom’s film festival – с такива високи отличия няма как да не е класика 😀 Плюс това има потенциал за продължение – Blowjob Cabin: Watch Your Mouth 😀

  2. Мислех, че заглавието казва всичко, но трейлърът успява да изненада с още няколко WTF момента…
    Бас ловя, че това у нас биха го превели като „Предизвестена чекия“ 🙂