Уил Феръл, Марк Уолбърг, Линда Карделини

Фенове сме на комедийното партньорство между Уил Феръл и Марк Уолбърг в „Ченгета в резерв”, но все още не сме отразявали най-новия им съвместен проект „Баща в излишък” („Daddy’s Home”). Вчера обаче получихме българския постер на филма и решихме да наваксаме, като ви представим и първия трейлър.

Баща в излишък” е дело на Шон Андерс и Джон Морис и проследява сблъсъка между добре възпитания радио директор Брад (Феръл), който се бори да стане най-добрият доведен баща за двете деца на новата си съпруга, и истинския баща на децата – безразсъдния и инфантилен, но ужасно чаровен Дъсти (Уолбърг).

Не изглежда особено вдъхновяващо/смешно, но може да му хвърлим едно око заради Уил Феръл, когото адски харесваме, и заради предишната колаборация между него и Марк Уолбърг, която намираме за една от успешните пародии на „buddy cop” жанра. Надяваме се химията между двамата актьори да присъства и тук.

Ето и българския постер, заедно с първия американски тийзър.

Баща в излишък” („Daddy's Home”)

Баща в излишък” („Daddy's Home”)

Режисьори на „Баща в излишък” („Daddy’s Home”) са Шон Андерс и Джон Морис, а в ролите са Уил Феръл, Марк Уолбърг, Линда Карделини, Томас Хейдън Чърч, Пол Шийър, Алесандра Амбросио, Ханибал Бърес и други.

Премиерата е 25 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. „Ченгета в резерв” беше супер як, обаче това наистина прилича на пълна трагедия 🙁

  2. Щом е с Уил Феръл, за мен е смешен 🙂 Само като го видя (разбира се, в комедия, не в някоя от сериозните му роли) и се пръсвам от смях 🙂 Уникален олигофрен, в добрия смисъл на думата 🙂

  3. Най-якото (или единственото въобще) нещо в трейлъра е кучето 😀