Елън Пейдж

Винаги ни изглежда странно, когато кажем „минали са 25 години” за време, което помним така отчетливо като 90-те години на 20 век. Не е лесно да устоиш на изкушението просто да се „пресегнеш” и да вземеш готов сюжет, за да му направиш римейк, защото първо, „правенето-отново” все още е на мода, второ, през 90-те имаше страхотни филми. И ако си спомняте, една от многото предстоящи 90-тарски „заемки”, е „Линия на смъртта” („Flatliners”) на Джоуел Шумахер.

Новото развитие около проекта е, че датчанинът Нилс Арден Оплев („Мъжете, които мразеха жените”) има желание да се заеме режисьорски с този проект, а първата актриса, заявила готовност за участие, е прекрасната Елън Пейдж. Сценарият е дело на Бен Рипли („Първичен код”), който работи по идеята още от 2011 година, и разказва познатата ни история за студенти по медицина, които взаимно се убиват и възкресяват с научна цел, и откриват, че да си играеш със Смъртта не е нито лесно, нито безопасно.

Част от култовия статус на „Линия на смъртта” се дължи на актьорското присъствие и, макар това да са пълни спекулации, ако трябва да се предполага кой може да се включи в съвременния римейк, колегите отвъд Океана подхвърлят имена от същата възрастова група – Зак Ефрон, Майкъл Б. Джордан, Майълс Телър… Няма конкретно инфо как ще се развива във времето този проект, но сигурно поне ще изчакат Елън Пейдж да приключи с ангажиментите си около рекламната кампания на „Freeheld” (с участието на Джулиан Мур).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *