„Writing’s On The Wall“ - Сам Смит

Преди десетина дни чухме традиционната за Бонд франчайза официална песен към „Спектър” на Сам Мендес, която се нарича „Writing’s On The Wall“ и е в изпълнение на Сам Смит. Първоначалната ни реакция не беше никак положителна, но смятаме, че като я чуем във филма, може (поне в известна степен) да си променим мнението.

Сега имаме шанс да тестваме тази „възможност”, като видим клипа, в който картинката (предлагаща доста нови кадри, които не сме виждали в рекламите до момента) може да ни поразсее от „високите гласови извивки” на Смит, които са една от основните причини да не харесваме песента.

Амии… по-добре се понася, но не е достатъчно. Не можем да се отърсим от усещането, че ако някой ѝ направи кавър без да извива като кастрат, песента ще бъде просто чудна. Предполагаме, че скоро ще можем да проверим това си усещане – ако не официално, някой в нета ще се пробва, гаранция.

В допълнение, вижте едно интервю на ComingSoon с Дейв Батиста, Леа Сейду и Кристоф Валц.

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниел Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Киниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис, Стефани Сигман и Рейф Файнс.

Българската премиера на филма е 6 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Много красиви жени в тоя филм! Май затова и песента изведнъж стана „по-поносима“. 🙂