Meadowland

Напоследък пишем предимно за филми от фестивала в Торното, но сега обръщаме поглед назад към Трайбека, за да ви представим първия трейлър на едно от най-коментираните заглавия там – режисьорския дебют на операторката Рийд Морано („Kill Your Darlings”, „The Skeleton Twins”, „Frozen River”) „Meadowland”.

Филмът е с участието на Оливия Уайлд и Люк Уилсън и разказва за Фил и Сара – мъж и жена, които са покосени от ужасна трагедия, която ги отвежда по спиралата на саморазрушението. Фил е нюйоркско ченге, което започва да губи способността си да разграничава доброто от зло, докато Сара поставя себе си в неспирна поредица от опасни ситуации, потъвайки все по-дълбоко в трескавите си видения и отдалечавайки се все повече от реалността.

http://www.youtube.com/watch?v=iSeUMBNh2Kg

В официалната информация за „Meadowland” не се споменава каква точно е трагедията в живота на двамата герои, но смятаме, че от трейлъра става пределно ясно, въпреки че нищо не е казано в прав текст. То не е и нужно – подобни жизнеразтърсващи трагедии не са чак толкова много, а една определено се откроява. Не че има чак такова значение. Важното е, че филмът спечели добри отзиви от критиката, а любимата ни Оливия Уайлд изглежда отново е намерила проект, в който да докаже, че е нещо повече от просто едно красиво лице.

Meadowland

Meadowland

Режисьор на „Meadowland” е Рийд Морано, а в ролите са Оливия Уайлд, Люк Уилсън, Джовани Рибизи, Елизабет Мос, Тай Симпкинс, Джон Легуизамо, Кевин Кориган, Джуно Темпъл, Мерит Уивър и други.

Премиерата е 16 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *