„Jessica Jones”

След успеха на доста приятния и качествен сериал „Daredevil”, любопитни сме да видим (макар и досега да не сме писали нищо по темата) какво ще се получи от следващата творческа колаборация между Marvel и Netflix – „Jessica Jones”.

Jessica Jones” е създаден по комиксите „Alias” и „The Pulse” на Брайън Майкъл Бендис и Майкъл Гейдос, в който главен протагонист е Джесика Джоунс – бивш супергерой, по настояще частен детектив в Ню Йорк, която често се оказва въвлечена в случаи, в които са замесени хора със специални способности. Впоследствие Джоунс става член на „Новите отмъстители” заедно с бъдещия си съпруг Люк Кейдж, който в скоро време ще се сдобие със свой собствен сериал „Luke Cage” – част от замислената от Marvel и Netflix серия, която ще включва още „Iron Fist” и „Defenders”.

Вижте първите два тийзър трейлъра, като имате предвид, че само единият от тях съдържа действителни кадри – именно той загатва за шеговития тон, който се очаква да има сериалът.

http://www.youtube.com/watch?v=eQ3s178GW0Q

В допълнение ви предлагаме и поредица снимки, на които освен самата Джесика Джоунс, чиято роля се изпълнява от Кристен Ритър, виждаме част от останалите главни действащи лица, сред които Майк Колтър като Люк Кейдж, Дейвид Тенант като злодея Килгрейв, Рейчъл Тейлър като най-добрата приятелка на Джесика Триш Уокър, както и Кери-Ан Мос като Харпър.

Кристен Ритър като Джесика Джоунс

Дейвид Тенант като злодея Килгрейв

Кристен Ритър и Кери-Ан Мос като Харпър

Майк Колтър като Люк Кейдж

Кристен Ритър и Рейчъл Тейлър като Джесика Джоунс и Триш Уокър

Първият сезон на „Jessica Jones” ще бъде от 13 епизода, шоурънър е Мелиса Розенбърг, продуценти са Лиз Фридман и Джеф Лоуб, а режисьор на първите два епизода е С. Дж. Кларксън. В ролите са Кристен Ритър, Майк Колтър, Дейвид Тенант, Рейчъл Тейлър, Кери-Ан Мос, Ика Дарвил, Ерин Мориарти, Уил Травал и други.

Премиерата е 20 ноември по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. още не мога да намеря време за Дердевъл, ама с него и този, дано марвел малко по малко завземат позиции и на тв пазара, щото Стрелата и Светкавицата са доста по-добре от Агентите на Щит

  2. Фамилията на писателя на комиксите е Бендис ; ) Иначе ако е близо като атмосфера до Daredevil, ще е доста готино.

  3. Който не е гледал още Daredevil, веднага да поправи грешката! Невероятно силна крими-драма. Тотално неочаквано ми дойде! Особено има няколко епизода, като например 8-ми (Историята на Кингпин), които са абсолютен шедьовър!

  4. „Daredevil“ беше жесток, да. С една идея по-стегнат трябваше да е, но и така е чудесен – чакам с огромно любопитство и нетърпение втори сезон.