Вин Дизел цепи мрака

Lionsgate са се нагърбили с тежката задача да ни убедят, че екшън ориентираната фентъзи нелепица „The Last Witch Hunter” с Вин Дизел ще става за гледане, като ни атакуват с поредица лъскави рекламни материали. Но понеже в трейлърите се промъкват доста фалшиви нотки (вследствие на не особено оригиналната и вдъхновяваща идея и дървените актьорски изпълнения), те се опитват да замажат очите на по-скептично настроените, като съобщават съвсем официално, че искат Дизел да подпише договор за продължение.

Идеята е, че когато дадеш зелена светлина или най-малкото започнеш подготовка на продължение още преди конкретният филм да е излязъл на екран, това означава, че той е „прекрасен” и те имат „страхотно доверие” в него. Определено не означава, че сега всичко така или иначе се прави с идея за поредица и те искат да са си вържат гащите с Дизел, ако филмът вземе да направи сериозен боксофис – в САЩ, Китай  или където и да било другаде. Точно както фиксираната премиерна дата (9 юни 2017 г.) за „Фантастичната четворка 2” гарантира качествата на (и вярата на продуцентите в) първия филм.

Започнахме с малко повечко хейт, но какво да се прави, просто не обичаме да ни баламосват – всички виждат за какво точно става въпрос.

„Fear what is coming!” We are afraid, all right! Ама, наистина. Страх ни е от това колко точно ще е зле този филм. Ще повторим това, което споделихме и при другите трейлъри – крийчърите и част от ефектите изглеждат готино, но всеки път, когато Вин Дизел се появи на екран с нелепа поза и сериозна физиономия, и вземе, че си отвори устата, положението става болезнено трагично. Вярно има чар човекът, но боже господи, колко лош актьор е. Това ни подсети за една шега на Конан О’Брайън от шоуто му „Conan” от 5 август:

According to Forbes magazine, the #3 highest paid actor in the world is Vin Diesel. In a related story, Daniel Day Lewis just jumped off a bridge.

Дааам, това е положението. Завършваме с няколко нови плаката и официалния синопсис.

„The Last Witch Hunter” - плакат Вин Дизел

„The Last Witch Hunter” - плакат Роуз Лесли

„The Last Witch Hunter” - плакат Илайжа Ууд

„The Last Witch Hunter” - плакат Майкъл Кейн

„The Last Witch Hunter” - плакат Вин Дизел

„The Last Witch Hunter” - плакат Вин Дизел

„The Last Witch Hunter” - плакат

„The Last Witch Hunter” - плакат Вин Дизел

Каулдер (Дизел) е член на елитен орден, борещ се с проклятието на вещиците, които искат да отприщят Черната смърт върху света. В епична битка Каулдер успява да победи Кралицата на вещиците (Джули Енгелбрехт), но е прокълнат на безсмъртие, което го разделя от семейството му и го обрича на самота. Години по-късно, останал единствен по рода си, Каулдер е принуден да обедини сили с врага си, в лицето на младата вещица Клои (Роуз Лесли), за да попречи на завърналата се Кралицата на вещиците и нейната орда да унищожат човечеството.

Режисьор на „The Last Witch Hunter” е Брек Айснър („The Crazies”), сценарият е дело на Мелиса Уолък („Dallas Buyers Club”) и Кори Гудман („Свещеник”), а в главните роли са Вин Дизел, Роуз Лесли, Илайжа Ууд и Майкъл Кейн.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments