Марк Уотни откопава марсохода си

Така се получи, че планетите ни се подредиха по благоприятен начин и пътешествието ни до Марс ще приключи малко по-рано от предвиденото (ETA днес на обед). Затова решихме, преди да станем официално „марсианци”, да спретнем един (вероятно последен) ъпдейт с най-новите и пропуснати реклами от филма на Ридли Скот.

Предлагаме ви да видите три телевизионни спота, три клипа и три интервюта, разкриващи допълнителни подробности за продукцията. 3 х 3 х 3 – казахме ви, че ни се подреждат планетите, вие не ни вярвате. В добавка прилагаме и едно viral видео „Bring Him Home”, както и целия гайд на мисията „Арес 3”, който е тъпкан с информация. Вижте ги и ни очаквайте скоро с отзиви за филма.

ТВ спотове

Клипове

NASA Интервюта

Bring Him Home
http://www.youtube.com/watch?v=rOXVVvBAl1o

Ето и споменатия гайд на мисията „Арес 3”:

Той е най-прочутият човек на Земята.

Но проблемът е, че не е там!

Преди шест дни Марк Уотни е стъпил на Марс – един от първите в историята на човечеството. Сега по всичко личи, че ще e и първият, умрял там.

Трагедията започва с пясъчна буря, която пробива скафандъра му и едва не го убива. Изоставен от колегите си астронавти, той се озовава на милиони километри от Земята, сам, без комуникационна система. А дори да имаше такава, храната би му свършила много преди НАСА да изпрати спасителна мисия. Ала по всичко личи, че едва ли ще оцелее достатъчно дълго, за да умре от глад. Далеч по-вероятно е дефектното оборудване, непрощаващата Червена планета или добрата стара „човешка грешка” да го докопат първи.

Но Марк Уотни няма да се предаде без бой.

Режисьор на „Марсианецът” („The Martian”) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар по едноименния роман на  Анди Уеър. В ролите са Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Чуетел Еджиофор, Доналд Гловър, Шон Бийн, Макензи Дейвис, Наоми Скот, Себастиан Стан, Аксел Хени, Майкъл Пеня, Джеф Даниелс и други.

Премиерата е 2 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Въпреки големите ми уважения и към Ридли Скот и Деймън този филм-драма, а не реална фантастика ще е същата боза като Gravity на големия Куарон.

  2. За бозата е късно, но все още има време да започне да си пие хапчетата… или пък не.

  3. Стига момчета разбира се, че Gravity не може да се сравни с филмови „шедьоври“ като „Бързи и яростни“ и „Сан Андреас“ 🙂 . Шегата настрана, очаквам много от филма, книгата заслужава добра екранизация и ако Ридлито сбърка доста с „Богове и царе“, то мисля си, че сега е в свои води и ще изкусури нещата.

  4. Не мисля… вервайте ми…познавам си Ридлито – давам на Марсианеца не повече от 7

  5. „Вервайте ми“ и „мисля“, не върви за жена, а и със сигурност не познаваш Ридлито хахха…7 по 10-та е над средното, тъй че няма кво да се оплакваш. Добро ше е филчето.

  6. Малко от NASA му убиха идеята на филма май с новината за вода на Марс 😀