„Пурпурният връх” („Crimson Peak”) - Том Хидълстън и Джесика Частейн

Започваме новината за най-новите рекламни ъпдейти около готическия хорър на Гийермо дел ТороПурпурният връх” („Crimson Peak”) с последното развитие около съдбата на „Pacific Rim 2”. Преди няколко дни излезе неприятна информацията, че предвиденото за 2017 г. продължение е било отложено за неопределено време (а има вариант и завинаги). Дали заради преминаването на Legendary към Warner или поради някакви други причини, не става съвсем ясно – важното е, че стартът на продукцията, който беше предвиден за този ноември, няма да се състои.

Сега обаче получаваме лъч надежда, че филмът все пак ще го бъде. Той идва лично от Гийермо дел Торо, който споделя, че проектът не е окончателно мъртъв и той все още работи по него. Ето точните му думи:

До три седмици трябва да представим сценарий и бюджет. Доколкото зависи от мен, проектът не е приключил. Все още работим по него… Измества се във времето. Междувременно може да направя друг филм.

Да се надяваме, че наистина „Pacific Rim 2” не мъртъв, както се случи с „At the Mountain of Madness”. Доста харесваме първия филм и определено бихме се изкефили на продължение, което да доразвие вселената. Ще почакаме и ще видим накъде вървят нещата, а ако междувременно Дел Торо, който не страда от липса на проекти, направи нов филм – супер, какъвто и да е той, ние ще сме на линия.

А сега, ето споменатите по-горе последни ъпдейти от „Пурпурният връх”, които включват пет клипа (последният ни радва най-много), три телевизионни спота и купчина нови снимки.

ТВ спотове

Клипове (чрез Collider)

Please enable Javascript to watch this video

Миа Васиковска

Том Хидълстън

Джесика Частейн

Миа Васиковска

Миа Васиковска

Гийермо дел Торо и Миа Васиковска

Гийермо дел Торо и Джесика Частейн

Пурпурният връх” разказва историята на претърпялата семейна трагедия млада писателка Едит Къшинг (Васиковска), която се влюбва в харизматичния богаташ Томас Шарп (Хидълстън). Той я отвежда във впечатляващото си фамилно си имение (което „диша, кърви и… помни”), където тя се сблъсква с ревнивата му сестра лейди Лусил Шарп (Частейн) и се натъква на множество мрачни тайни. Между желание и мрак, между мистерия и ужас, лежи истината за Пурпурния връх.

Режисьор на „Пурпурният връх” („Crimson Peak”) е Гийермо дел Торо, а в ролите са Том Хидълстън, Миа Васиковска, Джесика Частейн, Чарли Хънам, Дъг Джоунс, Лесли Хоуп, Бърн Горман, Хавиер Ботет и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. тези дни му четох интервю, в което каза, че ако бил милиардер, щял да направи и двата и да стане милионер.
    Дано да има предвид, че ще вложи много в тях, а не че дори и той не вярва във възвръщаемостта на средствата от тези два проекта

  2. Ако бях милиардер, също бих рискувал да стана милионер, спонсорирайки именно него за третия „Хелбой“, втория „Pacific Rim“… и най-вече за „Планините на безумието“.