Новият епизод на Inglourious Kunts е твърде ретро, но не лъха на нафталин. Ухае на цветя, мир и безразборен секс. Леките наркотици са разрешени, даже задължителни, защото Светли Дамянова и Циничния Елф си скубят „Коса”-та в рубриката „2 Kunts 1 Couch”.

Може да научите защо толкова много харесваме тази неостаряваща и най-вече неопадаща класика, дело на великия режисьор Милош Форман. Кефят ли ни Джон Савидж (Клод), Трийт Уилямс (Бъргър) и Бевърли Д’Анджело (bewooobs!), ще разберете само, ако изтърпите фенските ни брътвежи до края на епизода.

Имаме огромно уважение към културната и социална стойност на този филм, въпреки, че предпочитаме да се къпем и по възможност да не живеем на улицата. Но над всички шеги и закачки стоят гълъбовото краче на мира и доста изтърканият слоган „Make Love, Not War”.

Let the KUNTshine in…


Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Като се замисли човек, то и в „Амадеус“ Том Хълси (Моцарт) и Ф. Мъри Ейбрахам (Салиери) стигнаха пика си- ни преди, ни след това направиха такива могъщи роли като в драмата на Форман.

  2. Man on the Moon и Джим Кери, The People vs. Larry Flynt и Уди Харелсън – не че двамата нямат и други готини роли, но лично за мен това са им най-добрите 🙂 А специално Man on the Moon ми е може би любимият филм (хайде, да кажем – сред на най-любимите :))