Vinyl

Първата тийзър закачка на „Vinyl” – предстоящия рокаджийски сериал на Мик Джагър, Мартин Скорсезе и Терънс Уинтър – беше доста приятна, но сега е време за истински поглед към поредицата с кратък, но изключително ефектен трейлър, който е олицетворение на понятието „секс, наркотици и рокендрол”.

В случай, че сега попадате на сериала за първи път, действието на „Vinyl” се развива през 70-те години на ХХ век в Ню Йорк – времето, в което се раждат пънкът и диското – и разказва за изпълнения с (и движен от) наркотици и секс музикален бизнес, видян през очите на продуцента Ричи Финеста (Боби Канавали), който се опитва да възкреси „лейбъла” си и да открие следващия голям хит.

Уоу! Следвайки „Вълкът от Уолстрийт”, ветеранът Мартин Скорсезе продължава да е под пара и да слага в малкия си джоб де що има млади режисьори с неизчерпаемата си жизнена и творческа енергия. А качественото кино няма какво да го коментираме, там той е недостижим.

Няма какво друго да кажем тук, освен да се повторим: това е един от най-очакваните сериали за следващата година – с подобна тематика и творчески екип противното би било немислимо за всеки уважаващ себе си фен на киното и музиката.

Повече подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента.

Vinyl

Vinyl

Vinyl

Продуценти на „Vinyl” са Мик Джагър и Дейвид Левийн. Мартин Скорсезе е режисьор на пилотния епизод и изпълнителен продуцент наравно с Рик Йорн, Виктория Пърлман, Ема Тилинджър Коскоф, Джордж Мастрас и Терънс Уинтър, който е и сценарист. Сред останалите режисьори са Марк Романек, Алън Колтър, С. Дж. Кларксън и Питър Солет.

В главните роли са Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Пол Бен-Виктор, Джуно Темпъл, Андрю Дайс Клей, Ато Есандо, Макс Касела, Джеймс Джагър, Джак Куейд, Биргите Соренсен, П. Дж. Бърн, Дж. С. Макензи, Бо Дитл, Армен Гаро, Робърт Фунаро, Джо Каниано и други.

Премиерата е предвидена за 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ами, за което и да се захванеш – продуценти, сценаристи, режисьори, актьори – все е топ ниво. Така че всичко друго, освен да се получи супер смазващ хит, би било изненада.

  2. Oще не съм го загледал, чувам предимно положителни отзиви, макар и със забележки.