Винил

Докато очакваме първия трейлър на „Silence” на Мартин Скорсезе, от НВО ни изненадаха с кратичък тийзър на друг от чаканите с огромно нетърпение проекти на големия майстор – дълго подготвяната рокендрол поредица „Vinyl”.

Действието на „Vinyl” се развива през 70-те години на ХХ век в Ню Йорк – времето, в което се раждат пънкът и диското. Във фокуса на историята е изпълненият с (и движен от) наркотици и секс музикален бизнес, видян през очите на продуцент, който се опитва да възкреси „лейбъла” си и да открие следващи голям хит.

Повече подробности за сюжета и за отделните герои може да откриете в предишната ни новина, а сега вижте първия тийзър.

A video posted by Vinyl on HBO (@vinyl) on

Едва ли ще изненадаме някого, като кажем, че това е един от най-очакваните сериали за следващата година. С подобна тематика и творчески екип противното би било немислимо за всеки уважаващ себе си фен на киното и музиката.

Продуценти на „Vinyl” са Мик Джагър и Дейвид Левийн. Мартин Скорсезе е режисьор на пилотния епизод и изпълнителен продуцент наравно с Рик Йорн, Виктория Пърлман, Ема Тилинджър Коскоф, Джордж Мастрас и Терънс Уинтър, който е и сценарист. Сред останалите режисьори са Марк Романек, Алън Колтър, С. Дж. Кларксън и Питър Солет.

В главните роли са Боби Канавали, Оливия Уайлд, Рей Романо, Пол Бен-Виктор, Джуно Темпъл, Андрю Дайс Клей, Ато Есандо, Макс Касела, Джеймс Джагър, Джак Куейд, Биргите Соренсен, П. Дж. Бърн, Дж.С.Макензи, Бо Дитл, Армен Гаро, Робърт Фунаро, Джо Каниано и други.

Премиерата е предвидена за 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *