Кристина Хендрикс

Първо Майкъл К. Уилямс се присъедини към проектаHap & Leonard”, а малко след това и Джеймс Пюрфой. Сега е ред на знойната Кристина Хендрикс да се включи в екипа, вдъхновен от произведенията на писателя и сценарист Джо Р. Лансдейл. Предполагаме, че ако досега не сте били кой знае колко наточени за това конкретно заглавие, вече бихте могли да си намерите не една, а цели две сериозни причини да му обърнете специално внимание в началото на следващата година, за когато е предвидена премиерата. Хендрикс, освен че (очеизвадно) е физически надарена, успя да спечели симпатиите на публиката и критиката със запомнящите се участия в обичани сериали като „Firefly“ и „Mad Men“; дано новият й ангажимент с достойнство се нареди до тях.

Hap & Leonard“ е криминална трилър драма, в която главните герои са Хап Колинс и Ленард Пайн – едно нетипично дуо с детективски заложби (Xeндрикс ще е Труди – бившата съпруга на Хап). Първите няколко епизода на сериала вероятно ще са с продължителност 60 мин. и се очаква да дебютират с логото на SundanceTV, а ако проектът се окаже успешен, може да последват още сезони, всеки от които ще е инспириран или ще следва поредицата романи, новели и разкази на Лансдейл, свързани помежду си от въпросните двама детективи.

Тук е моментът да се помолим на някой издателски бог: може ли в някакъв заветен момент да видим повече Лансдейл на български език? Предварително благодарим!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *