Steve Jobs: The Man In The Machine

Преди очакваният „Steve Jobs” на Дани Бойл, Арън Соркин и Майкъл Фасбендър да дебютира в кината през ноември, почитателите на Стив Джобс ще могат да видят поредния (незнайно кой поред) документален филм, посветен на техния любимец – „Steve Jobs: The Man In The Machine” на носителя на „Оскар” Алекс Гибни („Taxi to the Dark Side”).

Предвид факта, че филми за Джобс има под път и над път и вече сме виждали и чували всичко за „човека и легендата”, единственото, което може да ни спечели за поредния, е някакъв интересен подход към материала. За съжаление, ако може да се вярва на отзивите, „Steve Jobs: The Man In The Machine” не предлага такъв, а безинтересно и суховато предъвква добре познатите ни теми. Вижте първия му трейлър.

Принципно никога не вярваме напълно на отзиви и предпочитаме лично да се уверяваме в качествата на филмите, но в случая със „Steve Jobs: The Man In The Machine” сме склонни да им се доверим, тъй като те намират отражение в този трейлър, който с нищо не ни спечели. Така единствената причина, поради която бихме гледали филма, е Алекс Гибни, който доста ни зарадва с последния си филм – прекрасния (и доста стряскащ) „Going Clear: Scientology and the Prison of Belief”. В момента сме доста благоразположени към него.

Ако пък вие сте заклети фенове на Джобс и видяното по-горе ви е допаднало, предлагаме ви да хвърлите едно око и на един клип от филма, както и на два постера.

Steve Jobs: The Man In The Machine

Steve Jobs: The Man In The Machine

Режисьор на „Steve Jobs: The Man In The Machine” е  Алекс Гибни, а премиерата е 4 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изненадан съм, че още няма филм за детските и юношеските години на Джобс и постиженията му в часовете по трудово 😀

  2. Очаквам с нетърпение суперпродукцията „Стийв Джобс: Зигота в действие“.