Джерард Бътлър

„Yay!” Първият трейлър на никому ненужното продължение „London Has Fallen” вече е факт, специално за тези от вас, които го пожелаха – най-вероятно тези, които не са имали „щастието” да гледат предишния филм „Код Олимп” („Olympus Has Fallen”), за който най-доброто, което можем да кажем, е „поне беше по-развлекателен и поносим от болезнено лошия „Белият дом: Под заплаха” на Емерих”.

Ето с две думи за какво става въпрос в „London Has Fallen”, който официално е описван като „non-stop, suspenseful action thriller that delivers high-octane excitement through a heightened sense of authenticity” (оставихме го в оригинал, защото е грехота да превеждаме подобна поезия):

Терористична организация взима на прицел погребението на британския министър председател. Целта ѝ е да убие някои от най-големите световни лидери, да унищожи британската столица и да наложи ужасяващите си планове за бъдещето. Единствената надежда за спирането им пада върху президента на Съединените щати (Ерън Екхарт), главата на тайните служби – и героя от първия филм – Майк Банинг (Джерард Бътлър) и английски агент от MI-6 (Шарлот Райли), която няма доверие на никого.

Класическо тийзърче, но е всичко, което ви е необходимо да знаете за този филм, за да го пропуснете с чисто сърце. Освен разбира се, ако не сте болни фенове на подобен тип филми – в такъв случай ще ви разберем напълно, ако решите да си го причините. Както се казва на английски, „more often than not” и ние имаме залитания в подобни посоки. Този просто не е от нашите.

В допълнение към тийзъра, вижте и няколко плаката.

плакат

плакат

Режисьор на „London Has Fallen” е Бабак Наяфи („Sebbe”), а в ролите са Джерард Бътлър, Ерън Екхарт, Шарлот Райли, Морган Фрийман, Рада Мичел, Анджела Басет, Мелиса Лио, Джаки Ърл Хейли, Робърт Форстър и други.

Британската премиера е 2 октомври 2015, а в Щатите ще го гледат на 22 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *