Досиетата Х

Do you believe in the existence of extraterrestrials?

Считано от вчера, до премиерата на завръщането на „Досиетата Х” ни делят точно 201 дни. Време, в което феновете на Скъли и Мълдър (така наречените X-Philes) могат да се подгреят подобаващо за новите шест серии, като изгледат всички вече съществуващи 201 епизода от сериала.

Точно към това – маратон „по епизод на ден”– ни подтикват от Fox, които разпространиха промо-видео „201 Days of X-Files”, припомнящо ни кадри и емблематични реплики от всичките девет сезона на сериала. Което е по-важното обаче, заедно със старите кадри, от студиото ни предлагат и няколко секунди от новите епизоди.

http://www.youtube.com/watch?v=JoIRNja8pMc

Вярно е, че говорим за не особено съществени секунди, но на този етап, за огромни фенове като нас, и те са достатъчни, за да ни надъхат здраво. Отдолу ви предлагаме два скрийншота на новите кадри, в случай, че не сте съвсем сигурни кои са те, а допълнителни официални снимки от новите епизоди може да видите в предишната ни новина по темата.

Досиетата Х

Досиетата Х

Режисьор на първия двоен епизод (от общо шест) е създателят на „Досиетата Х” Крис Картър, а в ролите наред с Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън са Мич Пиледжи, Уилям Б. Дейвис, Анет Махендру и Джоел МакХейл. Очаква се и завръщането на Анабет Гиш и Робърт Патрик, както и на The Lone Gunmen – Брус Харууд, Том Брайдууд, Дийн Хаглънд.

Премиерата е 24 януари 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Първият скрийншот със сигурност НЕ е нов – от трети сезон е, ако не се лъжа – Мълдър е в една голяма изоставена сграда (завод ли беше, мина ли беше…). Докато рови вътре за досието на сестра си вижда тези светлини, тича навън и над главата му бавно прелита едно НЛО.
    😉

  2. Очаквам коментар от ЕКСПЕРТЧЕТО Дринов за забележката на Мамута.

  3. Право е Мамутчето. Това трябваше да ми е началната картинка – без да искам съм я ембеднал вместо втората от новите, защото са много еднакви.