Джоел Еджъртън режисира Джейсън Бейтман

С още малко повече сила и хъс в монтираните кадри, вторият трейлър на „The Gift” допълва доброто впечатление, което си създадохме за режисьорския дебют на Джоел Еджъртън. И въпреки че завръзката на историята е поднесена директно, като „на тепсия”, надеждата ни Джейсън Бейтман, Ребека Хол и самият Еджъртън пред камерата да предложат интригуващ „крийпи” трилър си е съвсем реална – и жива!

Всяка грешка може да бъде заплатена – важното е каква цена ще бъде поискана, и по възможност – да не е от психопат! Любопитен е изборът на сюжет от страна на актьора-сценарист, който дебютира зад камерата, и получава нашите искрени адмирации за дързостта да направи подобен жанров филм. Напомняме, че имаме вяра и в актьорските способности на другите двама, на които са поверени главни роли – наблюдавали сме и Хол, и Бейтман в доста различни проекти и се надяваме да приложат с пълна сила „хамелеонските” си способности. За незапознатите с историята – напомняме официалния синопсис:

Наистина ли можеш да живееш, без да навредиш на никого? Дори да не знаеш как, кога или на кого си сторил зло, винаги има шанс някой да запомни завинаги това… Или теб… Саймън (Бейтман) и Робин (Хол) са млади съпрузи, чиито живот върви по план, докато не срещат стар училищен познат на Саймън. След привидно случайни, но подозрително зачестяващи срещи, присъствието на Гордо (Еджъртън) в живота на младата двойка започва да става притеснително, а и зловещо. Една ужасяваща тайна е на път да бъде разкрита след повече от 20 години. Когато Робин научава какво се е случило между Саймън и Гордо, тя си задава мъчителни въпроси: доколко познаваме най-близките си хора и дали грешките от миналото могат да си останат там, където са извършени?

The Gift

The Gift

The Gift

Продуцент на този психологически трилър е Джейсън Блум („Whiplash”, „The Purge”). „The Gift” ще се появи на екран в Щатите и Великобритания на 7 август, а края на същия месец ще дебютира и в родината на режисьора – Австралия. Ще ни е любопитно да съберем отзиви.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments