Накратко: докато чакаме следващия трейлър на „Марсианецът” на Ридли Скот, който по непотвърдени данни трябва да се появи в края на следващата седмица, получаваме нов поглед към фантастичната екранизация по едноименния роман на Анди Уеър, идващ под формата на невиждани досега снимки, част от най-новия, специално посветен на филма брой на списание Total Film.

Марсианецът

В допълнение, вижте още няколко снимки, които не са нови, но не сме ви показвали до момента.

Той е най-прочутият човек на Земята.

Но проблемът е, че не е там!

Преди шест дни Марк Уотни е стъпил на Марс – един от първите в историята на човечеството. Сега по всичко личи, че ще e и първият, умрял там.

Трагедията започва с пясъчна буря, която пробива скафандъра му и едва не го убива. Изоставен от колегите си астронавти, той се озовава на милиони километри от Земята, сам, без комуникационна система. А дори да имаше такава, храната би му свършила много преди НАСА да изпрати спасителна мисия. Ала по всичко личи, че едва ли ще оцелее достатъчно дълго, за да умре от глад. Далеч по-вероятно е дефектното оборудване, непрощаващата Червена планета или добрата стара „човешка грешка” да го докопат първи.

Но Марк Уотни няма да се предаде без бой.

Режисьор на „Марсианецът” („The Martian”) е Ридли Скот, а сценарият е дело на Дрю Годар. В ролите са Мат Деймън, Джесика Частейн, Кристен Уиг, Кейт Мара, Чуетел Еджиофор, Доналд Гловър, Шон Бийн, Макензи Дейвис, Наоми Скот, Себастиан Стан, Аксел Хени, Майкъл Пеня, Джеф Даниелс и други.

Премиерата е 2 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Мат Деймън нещо напоследък се прериорентира.. последните 2 години във всички филми играе само астронавт. Не че не му отива всъщност де. Интерстелар, сега Марсианецът. Преди това Елизиум (пак има малко астронавтика. Добре понеже ще почнете да мрънкяте да не казвамеа астронавт, а играе само във фантастики. Ок? Само не го гледахме в Гравитация…. щеше да е доста по удачен избор…..

  2. Пфф, то вече целият филм го има с перфектно качество в Замунда, вие още трейлъри коментирате…

  3. остана ли за скритата сцена, Матю Маконъхи, и Жената котка му простиха, и тримата колонизират марс

  4. Ще се гледа. И малко офтопик – къде изчезна оня посредствен бета-мейл провал MTK. Почти ми липсват глупавите му мазохистиюни включвания 🙂