Yellowjacket

Съвсем типично за комиксов филм, рекламната кампания на „Ant-Man” излиза от контрол и извън всякакви разумни рамки – точно си мислиш, че си видял края на безбройните реклами, и се появяват нов трейлър, два нови клипа и плакат.

Честно казано, започва да ни писва. Не от филма – за него все още имаме надежда, че ще е най-малкото приятен (засега реакциите са основно положителни и режисьорът на „Пазителите на галактиката” Джеймс Гън също го похвали, при това доста сериозно). Но започва да ни писва да пишем новини за още и още нови реклами. Да идва 17-ти вече, че не се издържа.

И все пак, както винаги казваме, знаете приказката за хваналите се на хорото, така че ето един нов трейлър, в който като че ли няма нищо невиждано досега, два много кратки, но пък симпатични клипа и един доста добър плакат, който Mondo са подготвили за предстоящия Comic-Con.

плакат

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Еванджелин Лили, Кори Стол, Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри, Джорди Моя, Тип „T.I.” Харис и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *