Скалата

НВО са подготвили интересна авантюра за Дуейн „Скалата” Джонсън. „Ballers” е характеризирана като драматична комедия, в която масивният чаровник ще е начело като бивш футболист и „финансов съветник” на професионални играчи. Тъй като яките момчета получават солидни чекове за сблъсъците на терена, очевидно е, че им трябва някой опитен „батко”, който да им дава ценни препоръки. А те дали ще ги спазят – who knows?

Всеки епизод на „Ballers” ще бъде с продължителност 30 минути. Историите се случват в Маями, а главни действащи лица са група бивши и настоящи професионалисти в американския футбол и техните семейства, приятели (а може би и неприятели?). Във фокус не е само играта, но и доста други предизвикателства, пред които се изправят спортистите, най-вече извън стадиона. Спенсър Страсмор (Джонсън) се опитва (донякъде напразно) да предпази по-младите си колеги от грешките, които той самият е правил преди време.

http://www.youtube.com/watch?v=EpkxL9hb1Pw

http://www.youtube.com/watch?v=15lfITfxMDI

Поредицата е създадена от Стив Левинсън („Entourage”) и продуцирана от Марк Уолбърг, Дуейн Джонсън, бившата му съпруга Дани Гарсия и нейния брат, Хайръм Гарсия, Питър Бърг и Роб Уейс – почти всички те са свързани по един или друг начин с „Антураж”. И може би не е случайно, че визуално и до известна степен тематично „Ballers” напомня на историята за момчетата от Куийнс, които се озовават в Холивуд.

Режисьор на пилотния епизод е Питър Бърг („Friday Night Lights”), а началото на поредицата по НВО е на 21 юни 2015. Да видим как ще се справи Скалата с новите си, съветнически задачи…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *