Том Холанд

Пропуснахме де що имаше кастинг слухове и спекулации относно новия Спайдър-мен – не че не ни дреме за развитието на нещата, напротив, в светлината на споразумението между Sony и Marvel, даже ни е доста любопитно. Просто вече няколко пъти сме я играли тази игра и не ни се пишеше всеки ден непотвърдена новина, затова решихме да изчакахме официалното съобщение, което вече е факт.

Marvel и Sony съобщиха, че новият Питър Паркър – и респективно неговото по-известно алтер-его Спайдър-мен – ще бъде Том Холанд, когото познаваме от „Невъзможното” и мини сериала „Wolf Hall” и ни предстои да видим в „In the Heart of the Sea” на Рон Хауърд. Холанд ще се появи в образ първо в предстоящия „Captain America: Civil War” и чак след това, в предвидения за 28 юли 2017 г. самостоятелен филм, който ще бъде режисиран от Джон Уотс („Clown”, „Cop Car”).

Ето коментарите на председателя на Sony Том Ротман, на президента на Marvel Кевин Файги и на бившия председател на Sony и продуцент на филма Ейми Паскал.

Том Ротман:

Днес е голям ден тук в Sony. Кевин, Ейми и техният екип свършиха невероятна работа. Процесът на Marvel е много задълбочен и затова техните резултати са толкова впечатляващи. Уверен съм, че „Спайдър-мен” няма да е изключение. Работил съм с редица млади и изгряващи режисьори, които станаха суперзвезди и вярвам, че Джон [Уотс] е подобен талант. За самия Спайди видяхме много отлични актьори, но скрийн-тестовете на Том [Холанд] бяха специални. Като цяло, започваме с гръм и трясък.

Кевин Файги:

Както с Джеймс Гън, Джос Уидън и братята Русо, ние обичаме да намираме нови и вълнуващи гласове, които да вдъхнат живот на тези герои. Прекарахме доста време с Джон [Уотс] и намираме неговия подход за вдъхновяващ.

Ейми Паскал:

Sony, Marvel, Кевин и аз знаехме, че за Питър Паркър трябва да намерим енергичен, талантлив млад актьор, способен да се превъплъти в един от най-популярните герои в света. В Том [Холанд] намерихме перфектния актьор, който да пренесе историята на Спайдър-мен във филмовата вселена на Marvel.

Бла-бла-бла. Стандартните бръщолевения. Вижте какво си говорят тези хора (не точно те конкретно, но подобни на тях) по адрес на Спайдър-мен, когато няма кой да ги види. Става въпрос за извадки от изтеклите хакнати имейли на шефовете в Sony.

Чудничко! Смятаме, че нямат нужда от коментар.

Ще следим развитието на проекта и ще стискаме палци да им се получат нещата на Sony и Marvel – първата стъпка са я направили, ако информацията, че новият филм няма да е „origin” история, не се окаже партенка, разбира се.

Завършваме с няколко кратки видеа на Том Холанд, които той е спретнал, за да илюстрира акробатичните си способности.

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on

A video posted by ✌️ (@tomholland2013) on


Премиерата на „Captain America: Civil War” се очаква на 6 май 2016, а на новия „Спайдър мен” на 28 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. е, добре, с тези видеа съм съгласен с избора.
    Не го знаех този актьор, но се замислих, как тепърва избран, ще влезне във форма за текущите снимки на Капитана.
    Малко дразнеща е прекалено пуберската му възраст, която може и да работи за соловия му филм, ама сред чичковците авенджъри…

  2. Сега остава LGBT обществото да се надигне против филма, защото се забранява на героя да е гей 😀

  3. Спайдърмен е точно лапе сред чичковците авенджърси, поне в комиксите. Друг е въпроса, че Гарфийлс беше идеалка в тоя образ, ама нейсе.

  4. Особено в Death of Spider-Man, дето му празнуват 16-тия рожден ден, е страшен университетски преподавател.

  5. Death of Spider-Man се развива в Earth 1610, основната вселена на Марвел е 616.

  6. Мисля, че кастът доста добре индикира посоката, в която ще се развива новия филм. Чисто логически, би противоречало на логиката да изберат актьор, който изведнъж да играе някакъв нов утвърден мъжкарски Питър Паркър, при положение, че от 10 години гледаме хлапащки такъв. Ако гледахме основната вселена, още 2005 можехме да видиме Спайди и Кептън Планет заедно, ама не би. Спайдърмен ще има ролята на младеж-шегобиец, твърде смел макар възрастта си, в следващия Авенджърс. Всичко друго са празни приказки.